8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 190

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 190 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 190

O Άκης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει. Στο γραφείο μπαίνουν και η Ηλιάνα με τον Δημήτρη που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Μάρκος συμπαθεί πολύ τη Μαίρη μετά την πρώτη τους συνάντηση και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Ο Άκης καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της επειδή δεν του το είπε νωρίτερα.

Ο Έκτορας και η Γεωργία περνάνε τη νύχτα μαζί, το κλίμα μεταξύ τους όμως αλλάζει το επόμενο πρωί. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια τρώνε σε ένα εστιατόριο όταν μέσα μπαίνει ξαφνικά ο Δημήτρης. Η Σμαράγδα φοβάται ότι ο Άκης θα της πάρει την κόρη και ο Σίμος συναντιέται με τον Έκτορα για του ζητήσει νομική συμβουλή για το θέμα αυτό. Ο Μανούσος σκαρώνει μια μαντινάδα που την λέει στην Αποστολία και κερδίζει πόντους μαζί της. Ο Μιλτιάδης συναντιέται με τον Άλκη πριν πάνε για την εξέταση DNA.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 190 – 25/03/21

Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη επισκέπτονται το εργαστήριο της Ναυσικάς, προκειμένου να κάνουν την εξέταση dna σε απόλυτη μυστικότητα. Η Αποστολία συγκρούεται με τον Άκη όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ καλείται να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και του κόμματός του.

Ο Αιμίλιος ενδίδει στις ερωτικές πιέσεις της Ελισάβετ αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ. Ο Οδυσσέας δίνει συνέντευξη στον Σίμο και μιλάει εφ’ όλης της ύλης. Ο Δημοσθένης μετακομίζει στο σπίτι της Ναυσικάς αλλά ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μάρκος αρχίζει να φλερτάρει με τη Μαίρη κι εκείνη κολακεύεται. Ο Άκης απαιτεί από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 191, 192, 193, 194, 195

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 25/03/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 190