8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 189

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 189 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 189

Με μεγάλη έκπληξη, ο Μιλτιάδης ακούει την ιστορία του Άλκη και είναι πραγματικά συγκλονισμένος στο ενδεχόμενο αυτός ο άγνωστος νεαρός άντρας να είναι γιος του. Σοκαρισμένη και η Κατερίνα ακούει αυτή την παράξενη ιστορία που της λέει ο Μιλτιάδης. Ο Μιχαήλ γνωρίζει τον Δημοσθένη και του κάνει πολύ καλή εντύπωση όπως και στη Βικτώρια. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Δημοσθένης μπήκε στην οικογένεια για να μείνει.

Παράλληλα, η Ναυσικά κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει τη Μιρέλλα να επιτρέψει να γνωριστεί η κόρη της με την Τζουλιάνα, αλλά πέφτει σε τοίχο και αντιμετωπίζει μια πραγματικά σκληρή συμπεριφορά από την άλλη γυναίκα. Στο μεταξύ, ο Άκης καταφέρνει να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με τις ενέργειές του, καθώς το νομοσχέδιο καταψηφίζεται και η κυβέρνηση βρίσκεται στη δυσχερή θέση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Φρίξος με την Έλλη επισκέπτονται τον γυναικολόγο όπου θα διαδραματιστούν απίθανα σκηνικά. Η Σμαράγδα και ο Σίμος πάνε στον Άκη και του ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν! Η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περίμεναν!

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 189 – 24/03/21

O Άκης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει. Στο γραφείο μπαίνουν και η Ηλιάνα με τον Δημήτρη που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Μάρκος συμπαθεί πολύ τη Μαίρη μετά την πρώτη τους συνάντηση και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Ο Άκης καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της επειδή δεν του το είπε νωρίτερα.

Ο Έκτορας και η Γεωργία περνάνε τη νύχτα μαζί, το κλίμα μεταξύ τους όμως αλλάζει το επόμενο πρωί. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια τρώνε σε ένα εστιατόριο όταν μέσα μπαίνει ξαφνικά ο Δημήτρης. Η Σμαράγδα φοβάται ότι ο Άκης θα της πάρει την κόρη και ο Σίμος συναντιέται με τον Έκτορα για του ζητήσει νομική συμβουλή για το θέμα αυτό. Ο Μανούσος σκαρώνει μια μαντινάδα που την λέει στην Αποστολία και κερδίζει πόντους μαζί της. Ο Μιλτιάδης συναντιέται με τον Άλκη πριν πάνε για την εξέταση DNA.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 190, 191, 192, 193, 194

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις 24/03/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 189