8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 159, 160

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 159, 160 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ …

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 159, 160

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 159

Ο Οδυσσέας γυρίζει σελίδα στη ζωή του κι αποφασίζει να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τη νέα πραγματικότητα. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια περνάνε μια ακόμα δοκιμασία σαν ζευγάρι, καθώς το ναυτικό ατύχημα τούς βρίσκει σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Δημήτρης μαλώνει άσχημα με τον Άκη, καθώς αρνείται να δεχτεί την Ηλιάνα στο εργοστάσιο κι απειλεί πως θα παραιτηθεί και θα φύγει. Η Σμαράγδα αποφασίζει να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα με τον Αντώνη, αλλά σταδιακά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως της λείπει κι ο Σίμος.

Την ίδια ώρα, ο Σίμος με την Εύα και τον Νικηφόρο γυρνάνε από Λονδίνο για την ταφή της Ρωξάνης. Οι γκρίνιες ανάμεσα σε Σπύρο κι Ιφιγένεια συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η Έλλη βγάζει τον Φρίξο για φαγητό, με σκοπό να γιορτάσουν την έκδοση του βιβλίου και το νέο της αυτοκίνητο, αλλά η βραδιά καταλήγει σε φιάσκο.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 160

Η Έλλη είναι έξαλλη με το τρακάρισμα κι ο Φρίξος δεσμεύεται να της πληρώσει τη ζημιά. Ο Οδυσσέας ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα για να συνεχίσει με τη θεραπεία στα μάτια του. Η Αποστολία ξεκαθαρίζει στον Άκη πως δεν τον τιμά να την κοροϊδεύει σε σχέση με τα ερωτικά του. Ο Αιμίλιος ζητάει από τον Σίμο να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρεί με την Ελισάβετ, αλλά εκείνος αρνείται. Η Σμαράγδα δέχεται την οικονομική ενίσχυση από τον Άκη προκειμένου να συνεργαστεί με τον Αντώνη, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχει μόνο εκείνη το γενικό πρόσταγμα.

Ο Σπύρος εξομολογείται στον Οδυσσέα πως έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει την Αλκμήνη, ενώ ο Φρίξος τους βλέπει να τρώνε μαζί στο σουβλατζίδικο. Τον απειλεί ότι θα μιλήσει στην Ιφιγένεια, αλλά ο Σπύρος δεν του δίνει καμία σημασία. Η Εύα ζει δραματικές στιγμές καθώς λέει το τελευταίο αντίο στην αδερφή της. Ο Έκτορας προχωράει με την έρευνα του κυκλώματος και θέτει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 161, 162, 163, 164, 165, 166

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 ΛΕΞΕΙΣ 20/01/218 Λέξεις Β Κύκλος8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 1598 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 160Β' Κύκλος