8 Λέξεις: Το τέλος των πρωταγωνιστών

8 Λέξεις: Το συγκλονιστικό φινάλε πλησιάζει. Για μερικούς η ιστορία θα έχει ευτυχή κατάληξη αλλά για κάποιους άλλους η πραγματικότητα θα είναι πολύ σκληρή. Ποιο θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών στις 8 Λέξεις;

8 Λέξεις: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με τα χαρμόσυνα, όπου αφορούν τον Μιχαήλ και την Βικτορία. Η σχέση τους θα κλείσει με έναν ωραίο πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα, όπου μάλιστα μπροστά στους καλεσμένους θα ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της Βικώριας. Σαν επιστέγασμα μάλιστα θα δούμε την πολιτική καριέρα του Μιχαήλ να εκτοξεύετε.

Κι έζησαν αυτοί καλά…

Αντίστοιχο αίσιο τέλος θα έχει και η σχέση της Ναυσικάς με τον Μάρκο. Ο τελευταίος βρίσκει την ευκαιρία στον γάμο να ρίξει τη Ναυσικά, πέφτοντας στα πόδια της. Σημαντική λεπτομέρεια ήταν ότι την βρήκε και σε πολύ καλή διάθεση, λόγω του βραβείου που πήρε για το φάρμακο που έφτιαξε.

Τα ευχάριστα νέα όμως δεν σταματούν εκεί για τους πρωταγωνιστές στις 8 Λέξεις, αφού Έκτορας και Δάφνη κάνουν το μεγάλο βήμα και οδηγούνται στα σκαλιά της εκκλησίας. Ταυτόχρονα ο Αιμίλιος πετάει στον 7ο ουρανό, μαθαίνοντας για τη νέα εγκυμοσύνη της Μάγδας.

Ο Φρίξος αντιμετωπίζει επιτυχώς τα προβλήματα του με το βιβλίο και ζει ευτυχισμένα με την Έλλη ενώ Ιφιγένεια και Σπύρος κερδίζουν το στοίχημα του βιβλιοπωλείου. Ο Σίμος από την πλευρά του παίρνει αυτό που ήθελε αφού γίνεται επιτέλους ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων.

Αν χορτάσατε όμως από τα ευχάριστα, τώρα έρχονται τα πολύ δύσκολα. Το τρίγωνο Οδυσσεάς – Ηλιάνα – Άκης δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Η Ηλιάνα παθαίνει υστερία και όντας εκτός ελέγχου κατευθύνεται στην Κέρκυρα. Σημαντική λεπτομέρεια ότι στα χέρια της βρίσκεται ένα όπλο.

Εκεί βρίσκει τον Οδυσσέα, ο οποίος θέλοντας να μάθει όλη την αλήθεια, την φτάνει στα όρια της. Τότε η Ηλιάνα οπλίζει και πυροβολεί. Ο Οδυσσέας μετά από μάχη, γλιτώνει από τον πυροβολισμό και καταφέρνει να την αφοπλίσει.

Τότε ο Οδυσσέας κατευθύνεται στην αστυνομία και καταγγέλλει την Ηλιάνα για δύο φόνους.

Η Ηλιάνα συλλαμβάνεται και ο πρώτος που ειδοποιείται είναι ο Άκης, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει αυτά που ακούει. Όταν όμως η Ηλιάνα ομολογεί, ο Άκης καταρρέει.

Το τέλος των κεντρικών πρωταγωνιστών στις 8 Λέξεις βρίσκει τον Άκη απαρηγόρητο, Οδυσσέα και Έρση να τα ξαναβρίσκουν και την Ηλιάνα να καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική!

8 Λέξεις