8 λέξεις Spoiler: Ο Αλέκος σκοτώνει για την Ηλιάνα!

8 λέξεις Spoiler: Ο Αλέκος που γνωρίζει για τους φόνους της Ηλιάνας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της και να την καλύπτει. Της έχει ορκιστεί ότι θα μείνει κοντά της και θα την υπερασπιστεί, όμως δεν ξέρει ακόμα μέχρι πού μπορεί να φτάσει… Η Σμαράγδα είναι απαρηγόρητη με την αρπαγή του παιδιού και ο Ακης την κατηγορεί ότι είναι ακατάλληλη μάνα: «Βέβαια σου τα έλεγα εγώ. Να πάρουμε μια γυναίκα της προκοπής για το παιδί, αλλά τι σε νοιάζει; Εσύ δεν είσαι ικανή για τίποτα», της λέει.

8 λέξεις Spoiler: Ο Αλέκος σκοτώνει για την Ηλιάνα!

Ωστόσο το κόλπο του Δημήτρη κι αυτή τη φορά φαίνεται να έπιασε και το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Οπως είναι φυσικό, επικρατεί πανικός και η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Ο Ακης δείχνει να τα έχει χαμένα και ειδικά μπροστά στη Σμαράγδα, η οποία είναι έτοιμη να ξεσκίσει κι αυτόν και την κόρη του. Ο Αρώνης πηγαίνει στο άλλο άκρο και παρακαλάει τη Σμαράγδα να μην υποβάλει μήνυση κατά της Ηλιάνας και τελικά καταφέρνει να την πείσει.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα ισχυρίζεται ότι δεν απήγαγε το μωρό της Σμαράγδας, ο Ακης όμως δυσκολεύεται να την πιστέψει. Ομως αυτή ακριβώς την ευκαιρία αρπάζει ο Δημήτρης και φροντίζει να υπενθυμίσει στον πατέρα του πως η Ηλιάνα δεν είναι έτοιμη να γίνει ισότιμη μέτοχος στην περιουσία.

Αφού περνάει υποθετικά κι αυτή η μπόρα, η Ηλιάνα ζητάει από τον Οδυσσέα να συναντηθούν, αλλά δύο επισκέπτες-έκπληξη αλλάζουν εντελώς τη δυναμική του ραντεβού. Η Ηλιάνα ξαφνικά βρίσκεται απόλυτα εκτεθειμένη μπροστά στον πατέρα της και τον Μιχαήλ, που έχουν ενημερωθεί από τον Οδυσσέα και έχουν σπεύσει στο σημείο του ραντεβού! Εξαλλος ο Ακης την πιέζει να απολογηθεί: «Πάλι γύρω από τον Οδυσσέα τριγυρίζεις; Γιατί το κάνεις αυτό; Δεν είπαμε ότι δεν θα τον ξαναπλησιάσεις;» της φωνάζει έξαλλος και η Ηλιάνα σαν χαμένη, χωρίς να πει τίποτα, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και το σκάει, ενώ ο πατέρας της μένει με την αγωνία μήπως σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της. Έχετε διαβάσει και τις εξελίξεις για σήμερα; 8 λέξεις Spoiler

Στο μεταξύ ο Ηλίας, σίγουρος ότι η Ηλιάνα είναι μπλεγμένη στον φόνο της Φωτεινής, την αιφνιδιάζει και τη στριμώχνει για να ομολογήσει: «Εσύ το έκανες. Εχω στοιχεία που σε καίνε, ετοιμάσου να μπεις φυλακή και να πληρώσεις», της λέει… Η Ηλιάνα φυσικά αρνείται τα πάντα: «Δεν ξέρεις τι λες», του απαντάει, αλλά έντρομη μιλάει στον Αλέκο για ό,τι συνέβη με τον Ηλία και ζητάει τη βοήθειά του: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με. Μου υποσχέθηκες να μείνεις κοντά μου, δεν έχω κανέναν άλλον», του λέει και ο Αλέκος την αγκαλιάζει και της δίνει τον λόγο του ότι δεν θα αφήσει να την πειράξει κανείς. Λίγο μετά ο Αλέκος τηρεί την υπόσχεσή του και βγάζει από τη μέση τον Ηλία.

Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας μαθαίνει για τον θάνατο του Ηλία και συνειδητοποιεί πως κάποιος του έκλεισε το στόμα.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις spoilerSPOILER