8 λέξεις Spoiler: Έτσι αρχίζουν όλα και η Ηλιάνα περνάει στιγμές τρέλας

8 λέξεις Spoiler: Tα πάνω-κάτω έρχονται στη ζωή της Ηλιάνας στις 8 Λέξεις. Μια αποκάλυψη-βόμβα από τον Αλέκο θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς θα μάθει ότι ο άνθρωπος που πήγε να την τρελάνει δεν είναι άλλος από τον αδελφό της τον Δημήτρη.

8 λέξεις Spoiler: Έτσι αρχίζουν όλα και η Ηλιάνα περνάει στιγμές τρέλας

Όλα αρχίζουν από έναν καβγά της Ηλιάνας με τον Αλέκο, τον οποίο παρακολουθεί κρυφά ο πατέρας της ο Ακης, που αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ξεκαθαρίσει αυτός τα πράγματα για λογαριασμό της κόρης του, αλλά κρυφά από αυτή. Αμέσως τον πιάνει και του λέει εν ψυχρώ: «Τώρα θα δώσεις διαζύγιο στην κόρη μου και θα τσακιστείς και θα φύγεις από αυτό το σπίτι». Ο Αλέκος το δέχεται αλλά του ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος να φύγει με άδεια χέρια: «Πολύ ευχαρίστως να φύγω για να μη σας βλέπω κι εγώ, αλλά όχι έτσι! Θα μου δώσετε ένα σκασμό λεφτά για να σας κάνω τη χάρη», του απαντάει.

Φυσικά, ο Ακης γίνεται έξαλλος, αλλά βάζοντας πιο πάνω την ευτυχία και την ψυχική ηρεμία της κόρης του, αναγκάζεται να πληρώσει και προσφέρει στον Αλέκο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να χωρίσει την Ηλιάνα και για να φύγει από τον Ομιλο: «Αυτά είναι μια ολόκληρη περιουσία. Δεν αξίζεις, αλλά προκειμένου να μη σε ξαναδώ στα μάτια μου, τα δίνω. Μην κάνεις όμως το λάθος και ξαναεμφανιστείς μπροστά μου ή μπροστά στην κόρη μου, γιατί θα είναι τα τελευταία σου», του ξεκαθαρίζει.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο Άκης θα μάθει τελικά όλα τα εγκλήματα της Ηλιάνας και θα το ερευνήσει.

Λίγο μετά ο Ακης κάνει επίσημη πρόταση στον Αιμίλιο για να αναλάβει τον Ομιλο. Αλλά η ιστορία με τον Αλέκο φαίνεται να μην έχει τελειώσει, καθώς η απληστία του αλλά και η σιγουριά του ότι τους έχει όλους στο χέρι, τον οδηγούν στον Δημήτρη, τον οποίο εκβιάζει απροκάλυπτα: «Για σένα δεν είναι τίποτα, μου τα δίνεις και ξεχνάω κάποια πραγματάκια για σένα», του τονίζει και του ζητάει πάρα πολλά λεφτά για να μη μιλήσει για το ένοχο παρελθόν του. Ο Δημήτρης, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό του Αλέκου και δέχεται να του δώσει χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή του: «Θα σου τα δώσω, αλλά να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να δεχτώ άλλο εκβιασμό από σένα. Κανόνισε να εξαφανιστείς», του επισημαίνει, αλλά πλέον μέσα σ’ αυτόν τον λαβύρινθο των εκβιασμών, κανένας τους δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. 8 λέξεις Spoiler

Στο μεταξύ, ο Ακης προσπαθεί να κρύψει από την Ηλιάνα όλα όσα έχουν συμβεί: «Μήπως ξέρεις πού είναι ο Αλέκος;», ρωτάει τον πατέρα της, γιατί ο άντρας της έχει εξαφανιστεί και ο Ακης δεν της αποκαλύπτει τίποτα για να μην την πληγώσει περισσότερο. Ετσι της λέει ψέματα: «Τον έχω στείλει εγώ προσωπικά στην Κέρκυρα για μια δική μου δουλειά», ισχυρίζεται. Ωστόσο λίγο μετά ο Αλέκος μιλάει με την Ηλιάνα και της ανακοινώνει: «Αποφάσισα τελικά να σου δώσω το διαζύγιο. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να είμαστε μαζί, αφού δεν μπορούμε να είμαστε κανονικό ζευγάρι».

Επίσης, τραγικό τέλος θα έχει η σχέση του Μιχάλη και της Βικτώριας. Τι θα συμβεί ανάμεσα τους μετά τα όσα έχουν περάσει μαζί;

Ο Αλέκος όμως δεν μένει μόνο στην ανακοίνωση για το πολυπόθητο διαζύγιο και πριν φύγει από το σπίτι τής κάνει μια τεράστια αποκάλυψη: «Αντε, πριν φύγω, για να δεις τι καλός που είμαι, θα σου κάνω και ένα δωράκι. Ο Δημήτρης, ο αδελφούλης σου ήταν αυτός που προσπάθησε να σε τρελάνει», της λέει και της εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια όλη την ίντριγκα του αδελφού της εις βάρος της.

Η Ηλιάνα φυσικά παθαίνει σοκ: «Δεν το πιστεύω. Ο Δημήτρης; Ο αδελφός μου; Γιατί;», λέει και κλαίει, αλλά παράλληλα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη: «Γιατί το έκανες αυτό; Πώς μπόρεσες; Τι σου έκανα και ήθελες να με καταστρέψεις;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, χωρίς να διστάσει καθόλου: «Γιατί αυτό σου αξίζει», της λέει μεταξύ άλλων.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις spoiler8 Λέξεις ΗλιάναSPOILER