8 λέξεις σκαι: Το πρόβλημα υγείας του Οδυσσέα δεν είναι απλό

8 λέξεις σκαι: Η κατάσταση της όρασης του Οδυσσέα όλο και χειροτερεύει. Το πρόβλημα υγείας του Οδυσσέα στις 8 λέξεις φαίνεται τελικά ότι δεν είναι απλό και το καταλαβαίνει και ο ίδιος καθώς είναι στιγμές που θολώνει τόσο πολύ σε σημείο να αρχίζει να ανησυχεί. Ωστόσο δεν θέλει να πει τίποτα ακόμη στην Έρση για να μην την ανησυχήσει.

8 λέξεις σκαι: Το πρόβλημα υγείας του Οδυσσέα δεν είναι απλό

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, με την αγωνία να κορυφώνεται για το πρόβλημα υγείας του Οδυσσέα.

Μιλάει όμως για το πρόβλημα του στον αδελφό του τον Μιχαήλ στον οποίο και εξομολογείται τα εξής: «Το τελευταίο καιρό χάνεται η όραση μου κι έχω πονοκεφάλους. Είναι στιγμές που βλέπω πολύ θολά. Πίστευα ότι έχει να κάνει με την κούραση και πως θα περάσει αλλά η κατάσταση μου πάει προς το χειρότερο».

Ο Μιχαήλ τον ακούει με προσοχή και μαζί με τη Βικτώρια τον προτρέπουν να επισκεφτεί έναν ειδικό οφθαλμίατρο για να του συστήσει μια θεραπεία ενώ παράλληλα του συστήνουν να μιλήσει για το πρόβλημα του στη γυναίκα του την Έρση.

Ο Οδυσσέας από τη πλευρά του συμφωνεί ωστόσο αρνείται να πει ακόμη οτιδήποτε στη σύζυγο του και τους δικούς του ανθρώπους μέχρι να επισκεφτεί ένα γιατρό προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 λέξεις Οδυσσέας8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ