8 Λέξεις Σκαι: Ο ύποπτος ρόλος της Βίκυς

8 Λέξεις Σκαι: Ο Μάρκος εκφράζει το πάθος του για τη Ναυσικά και της λέει πως ήρθε ο καιρός για να είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει ακόμα έναν έντονο καβγά και οι σκληρές κουβέντες που ανταλλάσσουν δείχνουν ότι μεταξύ τους υπάρχουν πολλά κατάλοιπα από το παρελθόν και ότι η σχέση τους και στο παρόν δεν είναι απλή και ξεκάθαρη.

8 Λέξεις Σκαι: Ο ύποπτος ρόλος της Βίκυς

Παράλληλα, η Ρωξάνη εντελώς ξαφνικά ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι πρόκειται να φύγει για ένα μεταπτυχιακό στη Πλασκώβη και το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εξαγριώσει και να τον στρέψει εναντίον της, αφού πλέον δεν την εμπιστεύεται και τη θεωρεί επιπόλαιη και απερίσκεπτη.

Βέβαια, τα νέα δεν αργούν να διαδοθούν, με τον περίγυρο του Μιχαήλ να σοκάρεται με τις τελευταίες εξελίξεις. Ταυτόχρονα, την ίδια αντίδραση με τον Μιχαήλ έχει και η Εύα, η οποία με αφορμή αυτή τη συμπεριφορά της θυμάται και κάποια άλλα ατοπήματα της Ρωξάνης από το μακρινό παρελθόν. Από την άλλη, η Ηλιάνα αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να βρει τη Μυρτώ Γιαβάση, που της είπε η μικρή Αριάδνη μέσω της τελευταίας «επικοινωνίας» με τη Βίκυ.Όπως και γίνεται.

Ο ντετέκτιβ πληροφορεί την Ηλιάνα πως πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι, που βρίσκεται σε ίδρυμα. Στη συνέχεια, η Ηλιάνα το λέει στη Βίκυ, η οποία πλέον αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο και τον ύποπτο ρόλο που παίζει στην πραγματικότητα. 8 Λέξεις Σκαι

Αργότερα, ο Οδυσσέας με τον Έκτορα επιστρέφουν στην Αθήνα και η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση της Ερσης είναι γεγονός!

Ο Οδυσσέας πληρώνει την εγγύηση της αποφυλάκισης της κοπέλας και το ζευγάρι ξανασμίγει ελεύθερο ύστερα από πάρα πολύ καιρό. Συγχρόνως, η Ναυσικά περνάει μια πρώτη συνέντευξη για να αξιολογηθεί η αίτηση αναδοχής για τη μικρή Τζουλιάνα, αλλά συναντάει το πρώτο εμπόδιο.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Επόμενα Επεισόδια8 Λέξεις Σκαι