8 λεξεις Σκαι: Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να σε τρελάνει!

8 λεξεις Σκαι: Στο ερωτικό – πολιτικό θρίλερ 8 λεξεις έχουμε δει πολλούς ήρωες να βλέπουν τη ζωή τους να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ηλιάνα, η οποία έχει κάνει κατά καιρούς τις επιλογές της και έχει υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

8 λεξεις Σκαι: Ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να σε τρελάνει!

Μάλιστα, η ίδια έφτασε ουκ ολίγες φορές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, νοσηλευόμενη μέχρι και σε ψυχιατρική κλινική, αγνοώντας πως ο αδελφός της, Δημήτρης, βρισκόταν πίσω από όλα. Κάτι που δεν αργεί να αποκαλυφθεί. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα και ο Αλέκος έχουν έναν έντονο καβγά, που ξεπερνά κάθε όριο, και αυτόν τυχαίνει να τον ακούσει ο Άκης. Ο τελευταίος αποφασίζει να αναλάβει δράση και ζητάει από τον Αλέκο να μιλήσουν. Τότε τον αναγκάζει να δώσει διαζύγιο στην Ηλιάνα, για να μην έχουν άσχημα ξεμπερδέματα, και μάλιστα θα τον πληρώσει αδρά για να εξαφανιστεί από τη ζωή τους.

Ο Αλέκος, όμως, προκειμένου να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, στη συνέχεια εκβιάζει τον Δημήτρη, ζητώντας του πολλά λεφτά για να μη μιλήσει για το ένοχο παρελθόν του. Ο τελευταίος, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό του Αλέκου και δέχεται να του δώσει χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή του. Πλέον, μέσα σ’ αυτόν τον λαβύρινθο των εκβιασμών, κανένας τους δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. 8 λεξεις Σκαι

Γεγονός που επιβεβαιώνεται. Ο Αλέκος ανακοινώνει στην Ηλιάνα ότι θα της δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο για να φτιάξει ξανά τη ζωή της, αν τυχόν δεχτεί κανένας να σταθεί στο πλευρό της, αλλά πριν φύγει από το σπίτι τής αποκαλύπτει κάτι σημαντικό. «Ο Δημήτρης ήταν αυτός που προσπάθησε να σε τρελάνει για να φάει μόνος του όλη την Λ περιουσία. Εξαετίας του κλείστηκες σε ψυχιατρική κλινική» της λέει και εκείνη, αν και σοκάρεται, τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα. Στη συνέχεια, λοιπόν, ο άντρας τής αποκαλύπτει όσα έκανε ο αδελφός της εις βάρος της και, 9 μάλιστα, της παρουσιάζει κάποια στοιχεία που έχει στην κατοχή του από την περίοδο πριν παντρευτούν.

Η Ηλιάνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με τον αδελφό της, του λέει σε έντονο τόνο ότι ξέρει όλη την αλήθεια, με τον Δημήτρη να μη διστάζει να της δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και να την απειλήσει ότι αν πει το παραμικρό στον πατέρα τους θα την εξαφανίσει από προσώπου γης. Έκτοτε τα δύο αδέλφια βρίσκονται σε αντιπαράθεση, με την Ηλιάνα να είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 ΛΕΞΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ8 Λέξεις Ηλιάνα8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ