8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Ο Αλέκος δίνει διαζύγιο στην Ηλιάνα

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Η Ηλιάνα, από τότε που πέθανε η μονάκριβη κόρη της, Αριάδνη, έχασε πλήρως τον έλεγχο του εαυτού της. Αυτί είχε σαν αποτέλεσμα να δρα και να αντιδρά ακραία.

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Ο Αλέκος δίνει διαζύγιο στην Ηλιάνα

Ο μόνος που κατάφερε να έρθει πιο κοντά της ήταν ο Αλέκος, οποίος, έχοντας μάθει τα εγκλήματα που διέπραξε, την ανάγκασε να το’ παντρευτεί. Όχι επειδή αγαπιούνταν, αλλά για να μη μιλήσει στον πατέρα της Άκη, και να εξυπηρετήσει κάποια συμφέροντά του.

Όμως το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι τσακώνεται πολύ συχνά και η κατάσταση αυτί έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Άκης κρυφακούει τον Αλέκο κα την Ηλιάνα να μαλώνουν άσχημα και αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα, ζητάει από τον Αλέκο να μιλήσουν ιδιαιτέρως και του αποκαλύπτει ότι άκουσε τον καβγά τους. Έτσι, του προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να χωρίσει την Ηλιάνα και να φύγει από τον όμιλό του. 8 Λέξεις ΣΚΑΙ

Ο Αλέκο δέχεται την πρόταση του ισχυρού άντρα και, λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώνει στην Ηλιάνα ότι της δίνει το πολυπόθητο διαζύγιο. Μόνο που πριν φύγει από το σπίτι της οικογένειας, εκβιάζει εκ νέου τον Δημήτρη γιε να μην αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του.

Ο τελευταίος αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό και του δίνει χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή του. Πλέον, όμως, μέσα σ’ αυτόν τον λαβύρινθο των εκβιασμών κανένας τους δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Αλέκος8 Λέξεις Ηλιάνα8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ