8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Ο Άκης μαθαίνει το ένοχο παρελθόν της Ηλιάνας

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Η Ηλιάνα, από τότε που βρέθηκε το όπλο του πατέρα της, του Άκη, στον βυθό της θάλασσας και κλήθηκε σε απολογία, αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι ο κλοιός στενεύει και είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί το σκοτεινό παρελθόν της.

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Ο Άκης μαθαίνει το ένοχο παρελθόν της Ηλιάνας

Η ίδια, μάλιστα, γνωρίζει καλά πως, αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο πατέρας της δεν θα το αντέξει και θα βάλει τέλος στη ζωή του. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Φρίξος συνδυάζει διάφορα γεγονότα και συγκεκριμένα τον εντοπισμό του όπλου, που ανήκε στον Άκη Αρώνη, και τη διαρκή παρουσία της Ηλιάνας, στην πρόσφατη επίσκεψή της στο νησί, έξω από το σπίτι του Οδυσσέα και της Έρσης.

 

Τότε συνειδητοποιεί πως εκείνη, ενδεχομένως, να κρύβεται πίσω από διάφορες εγκληματικές ενέργειες που συνέβησαν στο παρελθόν και, για μία από αυτές, ενοχοποιήθηκε άδικα η Ερση. Έτσι, ο Φρίξος κάνει ένα ταξίδι αυθημερόν στην Αθήνα και, αφού λέει στον αστυνόμο Βρανά όλα όσα υποψιάζεται για την Ηλιάνα, για να τα ερευνήσει, επιστρέφει στο νησί.

Βέβαια, για όλα τα παραπάνω πληροφορείται ο Άκης, ο οποίος, λίγες ημέρες μετά, πηγαίνει στην Κέρκυρα και έχει μια έντονη συνάντηση με τον Φρίξο. Εκεί ο πρώτος τον απειλεί προκειμένου να πάψει να κατηγορεί την Ηλιάνα, & αλλά μία ερώτηση που του θέτει ο Φρίξος τον προβληματίζει πολύ. 8 Λέξεις ΣΚΑΙ

Έκτοτε ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Ηλια να για τις εικασίες του νεαρού άντρα και τη στριμώχνει προκειμένου να μάθει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν της. Τότε η Ηλιάνα αντιλαμβάνεται ότι είναι αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της και προσπαθεί να αποφύγει τη συζήτηση. Μόνο που δεν ισχύει το ίδιο για τον Άκη, ο οποίος κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Άκης8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ