8 Λέξεις ΣΚΑΙ: O Αιμίλιος απογοητεύει την Ελισάβετ

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στον Μάρκο ότι παραιτείται από την εταιρία. Εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, δείχνοντάς του ότι δεν ανέχεται τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκεται.

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: O Αιμίλιος απογοητεύει την Ελισάβετ

Ο Άκης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η σύμβαση της Βικτόριας με το υπουργείο Ναυτιλίας θα συνεχίσει να ισχύει κανονικά. Την ίδια στιγμή, εξαπολύει επίθεση κατά του Μιχαήλ μέσα από το κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Η οικογένεια Μαρόγλου σκορπά τις στάχτες του Φοίβου στη θάλασσα και έτσι κλείνει αυτό το θλιβερό κεφάλαιο που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Η αδελφή της κοπέλας που βρέθηκε καμένη συναντά τον Οδυσσέα και ζητά τη βοήθειά του για να βρεθεί ο δολοφόνος.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ελισάβετ. Όταν ζητά μια επαγγελματική χάρη από τον Αιμίλιο, εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι στη δουλειά δεν θα της… χαριστεί.

Σύντομα η Ελισάβετ με τον Δημήτρη πηγαίνουν σε μια ταβέρνα και πετυχαίνουν τον Αιμίλιο με τη Μάγδα. Τελικά τρώνε όλοι μαζί, αλλά δυστυχώς η Ελισάβετ απογοητεύεται, καθώς διαπιστώνει πόσο ερωτευμένος είναι ο Αιμίλιος με τη Μάγδα.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Αιμίλιος8 Λέξεις Ελισάβετ8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ