8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Η Ρωξάνη νεκρή – Η Βίκη αποκαλύπτει την αλήθεια

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Ο Οδυσσέας, καταρρακωμένος, κάνει την πρώτη γονιδιακή θεραπεία για το μάτι του, ωστόσο αρνείται σθεναρά να προχωρήσει σε χειρουργείο. Η Έρση προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη ώστε να μη γυρίσει την πλάτη του στη ζωγραφική, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Επιμένει για τη μετακόμισή του στην Αθήνα και δρομολογεί την πώληση των πινάκων του καθώς και το ξενοίκιασμα του ατελιέ.

8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Η Ρωξάνη νεκρή – Η Βίκη αποκαλύπτει την αλήθεια

Ο Άκης με την Αποστολία φτάνουν στην Κύπρο. Πηγαίνουν στην Αγία Νάπα, όπου περνούν μια πολύ όμορφη μέρα μαζί. Αργότερα, όμως, κάνουν ένα μεγάλο καβγά με αφορμή την επιμονή του Άκη να της ψωνίζει όλο και περισσότερα δώρα, κάτι που η Αποστολία το παρεξηγεί και το θεωρεί άκρως μειωτικό για την αξιοπρέπειά της.

Ο Σίμος ψάχνει παντού τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη περνάει την πρώτη της ερωτική βραδιά στο σπίτι του Αντώνη. Αμηχανία επικρατεί στο σπίτι μεταξύ Έκτορα και Ευδοκίας, με την Αλίκη να προσπαθεί να εξομαλύνει κάπως την κατάσταση. Μετά το δείπνο, η Ευδοκία καλεί την Αλίκη για καφέ και, αυτήν τη φορά, τη φλερτάρει ανοιχτά. Η Έλλη ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της και ο Φρίξος πασχίζει να κρύψει τη ζήλια του.

Η Βικτόρια πληροφορείται για ένα ατύχημα σε ένα από τα πλοία της και θορυβείται.

Ο χαμός της Ρωξάνης βυθίζει την Εύα στη θλίψη και το πένθος, ενώ ο Νικηφόρος με τον Σίμο δεν λείπουν στιγμή από το πλάι της. Όλοι μαζί ξεκινούν για το Λονδίνο, προκειμένου να διευθετήσουν τα διαδικαστικά. Ο Μιχαήλ, σοκαρισμένος από τα νέα, βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Βικτόριας, η οποία τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί σαν μάνα στον Άγγελο. Παράλληλα, η ζημιά στο πλοίο της τη βάζει σε περιπέτειες και τη φέρνει αντιμέτωπη, για μια ακόμη φορά, με τον Άκη Αρώνη. 8 Λέξεις ΣΚΑΪ

Ο Μιχαήλ κάνει μια συζήτηση με τη Βικτόρια εξηγώντας της ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που έχει προκαλέσει το ατύχημα στο πλοίο της.

Η Κατερίνα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Μιλτιάδη και ο Έκτορας αναλύει τα επόμενα βήματά τους, ώστε να καταφέρουν να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα με τα συμβόλαια θανάτου. Στη συνέχεια, ο Έκτορας μαθαίνει από τον Κλήμη όλη τη διαδρομή του χρήματος που βρέθηκε στους λογαριασμούς του πολιτικού Τάσου Γεωργέα. Όλα πλέον δείχνουν την πιθανή σύνδεσή του με την εγκληματική οργάνωση. Έτσι, ενημερώνει την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη και αποφασίζει να βάλει τον ύποπτο πολιτικό σε στενή παρακολούθηση, προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Βικυ8 λέξεις Ρωξάνη8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ