8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Η Κατερίνα επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στις φυλακές

Δράμα στις 8 Λέξεις για τον Οδυσσέα

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Η Κατερίνα επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στις φυλακές η οποία της ζητάει κάτι σε αντάλλαγμα για τις πληροφορίες που ζητάει.

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Η Κατερίνα επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στις φυλακές

Λίγο μετά η Κατερίνα πιέζει να μεταφερθεί η Βίκυ σε άλλο κελί, γνωρίζοντας πως μόνο έτσι θα σπάσει τη σιωπή της και θα της αποκαλύψει ονόματα του κυκλώματος. Η Μάγδα αρχίζει να κάνει όνειρα για το μωρό που έρχεται, φέρνοντας τον Αιμίλιο σε ακόμα δυσκολότερη θέση, ενώ ο Μανούσος πολιορκεί την Αποστολία και ο Ακης δυσανασχετεί.

Ο Οδυσσέας με τη Ναυσικά επισκέπτονται και πάλι τον οφθαλμίατρο και τα αποτελέσματα είναι πολύ ανησυχητικά… Η βλάβη στο οπτικό νεύρο ανησυχεί τον οφθαλμίατρο του Οδυσσέα κι έτσι τον στέλνει να κάνει περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις. 8 Λέξεις ΣΚΑΙ

Λίγο μετά η Ναυσικά ρωτάει τη Νόνα αν είχε κανείς στην οικογένειά της ιστορικό με πρόβλημα στα μάτια, με σκοπό να αποκλείσει την κληρονομικότητα. Παράλληλα, ο Μάρκος την πιέζει να στείλουν τον Οδυσσέα στο εξωτερικό, αλλά η Ναυσικά είναι αρνητική. Η Βικτώρια επιστρέφει από το Λονδίνο κι αυτή τη φορά ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως η επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας που θα της κάνει, θα είναι κι η τελευταία αφού προτιμά να χωρίσει παρά να την ανεχτεί.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποκαρδιώσουν ακόμα περισσότερο τον Οδυσσέα… Ο οφθαλμίατρος τον ενημερώνει για τις ειδικευμένες εξετάσεις που πρέπει να κάνει και η Ναυσικά τού συμπαραστέκεται σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η αγωνία τρώει τον Οδυσσέα και κάνει σενάρια ότι η Ναυσικά τού κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. Η Ναυσικά συναντιέται μόνη της με τον οφθαλμίατρο του Οδυσσέα κι αυτός της λέει ότι φοβάται για τα χειρότερα…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Βικυ8 Λέξεις Κατερίνα8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ