8 Λέξεις Σκαι: Έτσι φτάνουν στον χωρισμό Μιχαήλ και Βικτώρια

8 Λέξεις Σκαι: Η αναπάντεχη γνωριμία του Μιχαήλ με τη Βικτώρια έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους, αφού ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα αναζητούσε. Κάτι που επιβεβαιώνεται από τις παρορμητικές κινήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την πολιτική καριέρα του ή τα επιχειρηματικά σχέδιά της, αντίστοιχα.

8 Λέξεις Σκαι: Έτσι φτάνουν στον χωρισμό Μιχαήλ και Βικτώρια

Ωστόσο, πρόσφατα, είδαμε τον Μιχαήλ και τη Βικτώρια να έχουν τον πρώτο τους καβγά, εξαιτίας μιας ανακάλυψης του πρώτου. Αυτή σχετίζεται με την ερωτική σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν π αγαπημένη του με τον Τζόναθαν, τον στενό συνεργάτη της στο Λονδίνο, την οποία δεν του αποκάλυψε ποτέ. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Βικτώρια αποφασίζει να κάνει ένα νέο ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο για χάρη της δουλειάς, πυροδοτώντας τη ζήλια του Μιχαήλ.

Ο άντρας, ύστερα από όσα έχουν συμβεί με τις πρώην συζύγους του, δεν εμπιστεύεται πια τόσο εύκολα και φοβάται μην την πατήσει εκ νέου. Πόσα μάλλον με τη Βικτώρια, με την οποία είναι πραγματικά ερωτευμένος και δείχνει να έχει επενδύσει πολλά σ’ αυτή τη σχέση. Κι ενώ η ζήλια του Μιχαήλ φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να γίνεται αφόρητη, η Βικτώρια προσπαθεί να τον καθησυχάσει με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς είναι να ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με την Εύα, την οποία ο σύντροφός της την εμπιστεύεται. Όπως και γίνεται. 8 Λέξεις Σκαι

Καθώς περνούν οι μέρες, ο Μιχαήλ αποκτά άλλη στάση και συμπεριφορά απέναντι στην αγαπημένη του, αφού κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, με εκείνη να του λέει σε έντονο τόνο ότι είναι έτοιμη να μείνει για πάντα στο Λονδίνο, αν δεν σταματήσει να της επιτίθεται για τον Τζόναθαν.

Εκείνη τη στιγμή, ο Μιχαήλ ξαφνιάζεται δυσάρεστα από την προειδοποίηση – απειλή της Βικτώριας και, επειδή δεν θέλει να τη χάσει, αποφασίζει να φανεί ψύχραιμος. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η γυναίκα επιστρέφει από το Λονδίνο και ζητάει από τον Μιχαήλ να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση.

Εκεί του ξεκαθαρίζει πως η επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας που θα της κάνει θα είναι και η τελευταία, αφού προτιμά να χωρίσει παρά να ανεχτεί αυτή την κατάσταση. Τότε ο Μιχαήλ τής απαντάει ότι δεν του είναι πολύ εύκολο, αλλά, επειδή την αγαπά πραγματικά, θα προσπαθήσει…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Βικτώρια8 Λέξεις Μιχαήλ8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ