8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν του Δημήτρη

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Ο Αλεκος λέει στην Ηλιάνα πως ο αδελφός της προσπάθησε να την τρελάνει. Τότε εκείνη συναντάει τον Δημήτρη, ο οποίος σαστίζει όταν συνειδητοποιεί πως αποκαλύφθηκε το παρελθόν του. Παράλληλα, το πρόβλημα με την όραση του Οδυσσέα χειροτερεύει και πηγαίνει στην Αθήνα για εξετάσεις.

8 Λέξεις ΣΚΑΙ: Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν του Δημήτρη

Η Κατερίνα, παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός, δεν μπορεί να αποδεχθεί τον θάνατο του Φοίβου και ψάχνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα. Η ίδια, θεωρώντας ότι έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή, επισκέπτεται τη Βίκυ στη φυλακή.

Εκεί, η τελευταία ξαφνιάζεται με την παρουσία της γυναίκας και, συγχρόνως, υποψιάζεται τι μπορεί να θέλει από εκείνη. Λίγα λεπτά μετά, παρά την αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους, οι δύο γυναίκες καταφέρνουν να κάνουν μια συζήτηση για όσα έχουν συμβεί. Στη συνέχεια, η Κατερίνα παρακαλάει τη νεαρή κοπέλα να της πει ποιος σκότωσε τον Φοίβο.

Όμως η πρώην συνεργάτιδα του γιου της δεν της αποκαλύπτει τίποτα, αφού φοβάται μήπως έχει και εκείνη την ίδια τύχη. Να βρεθεί, δηλαδή, νεκρή. Τότε η Κατερίνα φεύγει απογοητευμένη από την έκβαση αυτής της συνάντησης, αλλά δεν πτοείται. 8 Λέξεις ΣΚΑΙ

Η ίδια έχει σκοπό να πάει ξανά στις φυλακές την επόμενη μέρα μήπως και καταφέρει κάτι. Από την άλλη, η Αντριάνα κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση στον Μάρκο, προκειμένου να συνεργαστούν επαγγελματικά. Εκείνος δείχνει θετική διάθεση, αλλά σύντομα διαπιστώνει ότι τα λεφτά που έχουν στην άκρη δεν φτάνουν για την αρχική τους επενδυτική ιδέα και αμέσως προχωρούν στο εναλλακτικό σχέδιο.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Αλέκος8 ΛΕΞΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ8 Λέξεις ΣκαιΣΚΑΙ