8 Λέξεις: Ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι – Έξαλλη η Κατερίνα με το DNA

8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης λέει στην Κατερίνα πως το αποτέλεσμα του DNA βγήκε θετικό κι εκείνη αντιδρά άσχημα, στις 8 Λέξεις. Στην αρχή δείχνει σοκαρισμένη, καθώς μέσα της ήταν σίγουρη πως ο Άλκης δεν είναι γιος του αγαπημένου της. Η ένταση δεν αργεί να ξεσπάσει, με τους δύο ήρωες να βρίσκονται αντιμέτωποι.

8 Λέξεις: Ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι – Έξαλλη η Κατερίνα με το DNA

Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας και η Έρση γνωρίζουν την Ευδοκία και παρατηρούν πόσο εκδηλωτική είναι απέναντι στην Αλίκη. Η Νόνα βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο και μιλάει γι’ αυτό στον Οδυσσέα. Ο Αιμίλιος, πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Παράλληλα, η Ηλιάνα δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του Παύλου.

Ο Μιχαήλ δίνει τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, το κρύβει όμως από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο. H Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα. Ο Φρίξος μαθαίνει από τον εκδοτικό οίκο ότι ενδιαφέρονται να εκδώσουν το βιβλίο του. Τί θα δούμε απόψε;

Ένα ηχηρό ξέσπασμα θα έχει η Κατερίνα στις 8 Λέξεις, μόλις ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του DNA. Ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως απέκτησε έναν γιο από το πουθενά, με εκείνη να δείχνει αρκετά αναστατωμένη. Του ζητάει να μη βάλει τον Άλκη στη ζωή του, διακόπτοντας κάθε δίαυλο επικοινωνίας.

Ο Μιλτιάδης μένει σύξυλος με την αντίδρασή της. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα αυτά που ακούει. Η Κατερίνα του δηλώνει πως δεν πρόκειται να δεχτεί άλλο παιδί στο σπίτι της ως “γιο” της. Έτσι, η ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι ξεσπάει, με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές για τους δύο πρωταγωνιστές.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Κατερίνα