8 Λέξεις Περιλήψεις: Ο Άκης αναστατώνεται από μια εξομολόγηση

8 Λέξεις Περιλήψεις: Φυσικά, αυτή η εξέλιξη ενθουσιάζει τον Άκη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε γίνει αποδέκτης μιας εξομολόγησης που τον έχει αναστατώσει…

8 Λέξεις Περιλήψεις: Ο Άκης αναστατώνεται από μια εξομολόγηση

Ο Έκτορας, μετά την πρόσφατη επανασύνδεσή του με την Αλίκη, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Μόνο που η απάντηση που παίρνει είναι αρνητική, με τη νεαρή κοπέλα να του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο απέρριψε την πρόταση και στη συνέχεια να του προτείνει να αφήσουν αυτό το γεγονός πίσω τους. Κάτι που γίνεται αποδεκτό.

Ταυτόχρονα, ο Σίμος υποκύπτει και πάλι στον εθισμό του για τον τζόγο και πηγαίνει στο καζίνο. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος του και χάνει τα πάντα. Ο ίδιος, όντας σε απελπιστική κατάσταση, αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τον Αιμίλιο. Στο μεταξύ, η Σμαράγδα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Σίμο και κάνει μια συζήτηση μαζί του, βάζοντάς του τελεσίγραφο.

Να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και στον τζόγο. Από την άλλη, η Βικτώρια δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον συνεργάτη της, τον Τζόναθαν, και ο Μιχαήλ δείχνει να ζηλεύει.

Τα πράγματα, όμως, γίνονται χειρότερα όταν πέφτει στα χέρια του μια φωτογραφία τους και καταλαβαίνει ότι οι δυο τους δια τηρούσαν σχέση. Γεγονός που τον προβληματίζει ιδιαίτερα.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Άκης8 Λέξεις Περιλήψειςπεριλήψεις