8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας και η Ερση βρίσκονται στο έλεος της Ηλιάνας

8 Λέξεις: Είναι βράδυ και το ζευγάρι κοιμάται ατάραχο, όταν μέσα στο ατελιέ ξεσπάει φωτιά: «Φωτιά, φωτιά», ουρλιάζει η Ερση και το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες. Ο Οδυσσέας έντρομος αρπάζει τη γυναίκα του: «Γρήγορα να βγούμε έξω, θα καούμε ζωντανοί», της φωνάζει και την τραβάει με προσοχή να μη χτυπήσει ή καεί.

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας και η Ερση βρίσκονται στο έλεος της Ηλιάνας

Τελικά ο Οδυσσέας και η Ερση σώζονται στο παραπέντε από το φλεγόμενο ατελιέ. Αμέσως ο Οδυσσέας μεταφέρει την Ερση στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Η καταστροφή είναι μεγάλη, καθώς όλοι οι πίνακες του Οδυσσέα καίγονται ολοσχερώς.

Ο Σπύρος στέκεται στο πλευρό τους και τους λέει: «Ο,τι έγινε έγινε. Εσείς να είστε καλά. Θα έρθετε στο σπίτι μου να μείνετε μέχρι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και φυσικά να φτιάξουμε όλες τις ζημιές που προκλήθηκαν». Ο Οδυσσέας δεν μπορεί να καταλάβει πώς έπιασε φωτιά και ειδοποιεί τον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Τους ενημερώνει και τους ζητάει να το κρύψουν από τη Ναυσικά, που ακόμα περνάει ώρες αγωνίας με την εξαφάνιση της Τζουλιάνας. 8 Λέξεις

Λίγο μετά η είδηση για την πυρκαγιά στο ατελιέ δημοσιοποιείται και ο Αλέκος υποψιάζεται ότι είναι δουλειά της Ηλιάνας, της οποίας ορίζει τελεσίδικο και της λέει: «Αν ξανακάνεις οτιδήποτε στον Οδυσσέα και την Ερση, θα το πω στον Ακη και θα σηκωθώ να φύγω. Να το ξέρεις». Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας μαζεύει τα συντρίμμια από το σπίτι του μαζί με τον Σπύρο και στενοχωριέται πάρα πολύ για τα χαμένα έργα του, ενώ αποφασίζει να μάθει τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδια8 λέξεις Έρση8 Λέξεις Ηλιάνα