8 Λέξεις: Ο Έκτορας δίνει την χαριστική βολή

8 Λέξεις: Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Αιμίλιος καταστρέφεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, από τις δηλώσεις που κάνει ο Έκτορας στο ραδιόφωνο, στις 8 Λέξεις. Οι δύο πρωταγωνιστές θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη, με τον Αρώνη να μη μπαίνει έξω από αυτή την κατάσταση.

8 Λέξεις: Ο Έκτορας δίνει την χαριστική βολή

Στο μεταξύ, η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση. Ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.

Μετά την αποκάλυψη του Έκτορα, ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αιμίλιο και γίνεται έξαλλος μαζί του. Η Ελισάβετ ρίχνει «άκυρο» στον Παύλο και του λέει ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να βγαίνουν.

Φρένο αποφασίζει να βάλει ο Έκτορας σε όσα κάνει ο Αιμίλιος, στις 8 Λέξεις, μέσα από μία εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ο πρωταγωνιστής ανακοινώνει πως ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Φωκάς κατέκτησε όλα όσα έχει, μέσα από ψέματα και ίντριγκες. Αυτό δημιουργεί μεγάλη ρήξη ανάμεσα στους δύο ήρωες, με τον Αιμίλιο να τρέχει για να τον συναντήσει.

Ο Αρώνης ενημερώνεται για αυτές τις εξελίξεις και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Μετά τα γεγονότα με την Ελισάβετ, αλλά και τις αποκαλύψεις που έκανε ο Έκτορας στο ραδιόφωνο, αντιλαμβάνεται πως ο Αιμίλιος αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την εταιρεία, στις 8 Λέξεις. Έτσι, δίνει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια και τον απολύει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εκτορας8 Λέξεις επεισόδια