8 Λέξεις: Ο Αρώνης σοκάρεται από την απάντηση που του δίνει η Αποστολία

8 Λέξεις: Ο έρωτας που έχει ο Αρώνης για την Αποστολία θα μας απασχολήσει και στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς 8 Λέξεις. Ο Άκης, μόλις μαθαίνει για τη σχέση της Αποστολίας με το διευθυντή του σούπερ μάρκετ τρελαίνεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που αγάπησε έχει σχέση με άλλον άνδρα.

8 Λέξεις: Ο Αρώνης σοκάρεται από την απάντηση που του δίνει η Αποστολία

Δεν θα διστάσει μάλιστα να της ομολογήσει ότι ζηλεύει πολύ τον νέο της σύντροφο. Κι επειδή ακριβώς ο Άκης Αρώνης αρχίζει να ζηλεύει πολύ, στις 8 Λέξεις, ζητεί από την Αποστολία να τον ακούσει. «Αποστολία σου έχω δείξει ποια είναι τα πραγματικά μου αισθήματα», θα δούμε να της λέει με την Αποστολία να μη το παίρνει στα σοβαρά αποφεύγοντας ακόμη και να σχολιάσει τα λεγόμενα του.

Ο Αρώνης ωστόσο επιμένει και τη καλεί σε δείπνο προκειμένου να της μιλήσει. Η Αποστολία θα πει το ναι στη πρόκληση του Άκη και μετά από λίγο θα βρεθούν οι δυο τους σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Εκεί η Αποστολία έκπληκτη ακούει από τον Άκη να της εξομολογείται τον έρωτα του και να της ζητεί ευθέως να παντρευτούνε. Η Αποστολία δείχνει να ξαφνιάζεται από την πρόταση γάμου ωστόσο η απάντηση που δίνει είναι ξεκάθαρη «Άκη αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει».

Ο Αρώνης, που δεν περίμενε μια τέτοια απάντηση από την Αποστολία, στις 8 Λέξεις, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει . Φαίνεται σαστισμένος. Η Αποστολία επειδή νιώθει λίγο άβολα του ξεκαθαρίζει: «Εγώ Άκη αν το θέλεις κι εσύ μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι στο σπίτι σου». Ο Αρώνης δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη καθώς είναι σοκαρισμένος από την αντίδραση της αγαπημένης του.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Άκης8 λέξεις Αποστολια