8 Λέξεις: Ο Άλκης είναι παιδί του Μιλτιάδη

8 Λέξεις: Η εμφάνιση του Άλκη -στη σειρά 8 λέξεις του ΣΚΑΪ- έχει φέρει μεγάλη ταραχή στην οικογένεια του Μιλτιάδη Μαρόγλου.

8 Λέξεις: Ο Άλκης είναι παιδί του Μιλτιάδη

Η Κατερίνα θέλει να πιστεύει ότι πρόκειται για κάποιο λάθος και περιμένει εναγωνίως το αποτέλεσμα του DNA. Όταν όμως βγουν τα αποτελέσματα στα επόμενα επεισόδια στις 8 Λέξεις και αποδειχθεί ότι ο Άλκης είναι παιδί του Μιλτιάδη και “ανήκει” στην οικογένεια Μαρόγλου, τότε θα αντιδράσει. Το πρόσωπο της αγριεύει και δεν θέλει με τίποτα τον Άλκη στο σπίτι της. Κατηγορεί μάλιστα τον Μιλτιάδη ότι έχει βγάλει τελείως από τη καρδιά του τον Φοίβο.

«Μιλτιάδη πόσο εύκολά ξεχνάς τον Φοίβο μας ειλικρινά δεν το πιστεύω. Εγώ δεν θέλω να μπει στο σπίτι μας αυτός ο νεαρός». Ο Μιλτιάδης ξαφνιάζεται με τα όσα ακούει από το στόμα της Κατερίνας και προσπαθεί να την ηρεμήσει. «Κατερίνα μου έλα στη συγκαλά σου. Τι είναι αυτά που λες. Και βέβαια έχω στεναχωρηθεί για την απώλεια του Φοίβου μας. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τον Άλκη;».

Η Κατερίνα δεν θέλει να ακούσει λέξη παραπάνω και παρακαλεί τον Μιλτιάδη να μη φέρει σε επαφή την Ιφιγένεια με τον Άλκη. Θέλει τη κόρη της να έχει στο μυαλό της για πάντα τον Φοίβο τους.

Ο Μιλτιάδης που έχει ήδη μιλήσει στη κόρη του σχετικά με τον Άλκη έχει αντίθετη γνώμη. Άλλωστε και η Ιφιγένεια από μόνη της έχει εκφράσει την επιθυμία να γνωρίσει τον αδελφό της. Έτσι, ο Άλκης θα βρεθεί με την οικογένεια Μαρόγλου και συγκεκριμένα, τον Μιλτιάδη και την Ιφιγένεια, και η σκηνή που θα δούμε στις 8 Λέξεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια θα είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Άκης8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδια