8 Λέξεις: Μιχαήλ & Μιλτιάδης ανησυχούν για τη Ρωξάνη

8 Λέξεις: Η Ρωξάνη έχει αποκτήσει μια περίεργη συμπεριφορά, λόγω των χαπιών που παίρνει, προκαλώντας την ιδιαίτερη ανησυχία του Μιλτιάδη και του Μιχαήλ. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι δύο τελευταίοι έρχονται σε δύσκολη θέση με τον Έκτορα λόγω της είδησης που τον θέλει να συγκατοικεί με την Αλίκη.

8 Λέξεις: Μιχαήλ & Μιλτιάδης ανησυχούν για τη Ρωξάνη

Τότε του κάνουν μια τελευταία σκληρή κουβέντα, με τον Έκτορα, χωρίς να το σκεφτεί, να υποβάλλει την παραίτησή του και να ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη και στον Μιχαήλ ότι δεν πρόκειται να διώξει την Αλίκη από το σπίτι του. Κι ενώ ο Αλέκος αναλύει στον Άκη εμπεριστατωμένα τη σκέψη του να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό μαζί του, ο Σπύρος επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την Ιφιγένεια αγκαλιά με δύο κατσικάκια να τα ταΐζει γάλα με μπιμπερό.

O λόγος που το κάνει αυτό είναι για να τα σώσει από τη σούβλα του Πάσχα που έρχεται. Μάλιστα, π Ιφιγένεια πείθει τον Σπύρο να κρατήσουν τα δύο κατσικάκια στο σπίτι μέχρι να περάσει το Πάσχα, ενώ λίγη ώρα μετά επισκέπτονται την έκταση στην Κασσιόπη και με τις ευλογίες του Μάρκου αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Παράλληλα, η Εύα ανακαλύπτει πως τα χάπια της Ρωξάνης περιλαμβάνουν ναρκωτικές ουσίες και την απειλεί να τα κόψει αμέσως, διαφορετικό θα την καρφώσει στον Μιχαήλ.

Η Αλίκη, από την πλευρά της, ανακοινώνει στον Έκτορα πως βρήκε δουλειά, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου. Το βράδυ, ο Οδυσσέας και η Έρση κοιμούνται ατάραχοι, όταν μέσα στο ατελιέ ξεσπάει φωτιά. Γρήγορα, το ζευγάρι αισθάνεται δύσπνοια και καταφέρνει να σωθεί στο παρά ένα από το φλεγόμενο ατελιέ, με την Έρση να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 8 Λέξεις

Στο μεταξύ, ο Σπύρος τούς καλεί να μείνουν στο σπίτι του μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Επόμενα Επεισόδια