8 Λέξεις Ηθοποιοί: Το μυστικό του Αιμίλιου αποκαλύπτεται από την Μάγδα

8 Λέξεις Ηθοποιοί: Η Κρίστη Παπαδοπούλου μιλάει στο youfly.com για την Μάγδα από τις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ  και μας αποκαλύπτει τι βασανίζει το σύζυγο της στη σειρά Αιμίλιο Φωκά.

8 Λέξεις Ηθοποιοί: Το μυστικό του Αιμίλιου αποκαλύπτεται από την Μάγδα

Πως έγινε η επιλογή για το ρόλο της Μάγδας;

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε την σεναριογράφο και τους σκηνοθέτες της σειράς ! Αυτό που ξέρω είναι ότι μια μέρα πήρα ένα ωραίο τηλεφώνημα που μου ανακοίνωσαν αυτή την επιλογή και εγώ την επέλεξα με μεγάλη χαρά!

8 Λέξεις Η Μάγδα είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος

Τι είδους άνθρωπος είναι η ηρωίδα που υποδύεστε;

Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος με πολλή αγάπη για τον άντρα της, θα έκανε τα πάντα για αυτόν και για ένα παιδί που επιθυμεί να έχει. Δουλεύει στο εργοστάσιο του πατέρα της που κατασκευάζει βιοδιασπώμενα προϊόντα, αν και σπούδασε δημοσιογραφία δεν την εξασκεί.

Ως Μάγδα πως θα αντιδράσετε στη συνέχεια όταν θα μάθετε για την απιστία του άντρα σας και τον κεραυνοβόλο έρωτα του με την Ελισάβετ; 

Ως Μάγδα δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε…

Η σχέση μου με την Ελισάβετ στις 8 λέξεις

Ποια είναι η σχέση της ηρωίδα που υποδύεστε με την Ελισάβετ;

Την θεωρώ πολύ καλή κοπέλα και άξια γι’ αυτό το επάγγελμα !

Η Ελισάβετ μόλις μαθαίνει ότι ο Αιμίλιος Φωκάς είναι παντρεμένος τον εγκαταλείπει. Θα γυρίσει κοντά σας ή θα συνεχίσει τις απιστίες του;

Για μένα ο άντρας μου με αγαπάει και αυτό πιστεύω, για οτιδήποτε άλλο δεν θέλω να ξέρω αν ισχύει! Εμάς ο στόχος μας είναι να κάνουμε παιδί. Και το προσπαθούμε. Αν και ο Αιμίλιος έχει νεύρα κάποιες φορές είναι κατανοητό γιατί έχει δύσκολη δουλειά και πολλές ευθύνες.

Το μυστικό που κρύβει ο Αιμίλιος στις 8 λέξεις

Ο Αιμίλιος κρύβει κάτι;

Βασανίζεται είναι η αλήθεια από μια συνεργασία του παρελθόντος που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε το κρατάμε μυστικό. Επτασφράγιστο … προς το παρών! 8 Λέξεις Ηθοποιοί

Πως θα δούμε να εξελίσσεται ο ρόλος σας στη συνέχεια;

Όμορφα αλλά και ζόρικα, όπως είναι και η ίδια η ζωή. Η Μάγδα παλεύει με την ζωή και την καθημερινότητα της και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να καταφέρει αυτό που έχει ως στόχο στην ζωή. Να είναι καλά η Βάνα Δημητρίου που φαίνεται από το σενάριο της ότι έχει μελετήσει καλά την ζωή.

Πηγή

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 λεξεις ηθοποιοιηθοποιοίΚρίστη Παπαδοπούλου