8 λέξεις Ηθοποιοί: Αυτόν τον ρόλο θα παίξει ο Γιάννης Σπαλιάρας

8 λέξεις Ηθοποιοί: Είναι η τρίτη φορά που ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεργάζεται με το τρίπτυχο Ανδρέας Γεωργίου – Κούλης Νικολάου – Βάνα Δημητρίου.

8 λέξεις Ηθοποιοί: Αυτόν τον ρόλο θα παίξει ο Γιάννης Σπαλιάρας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Love it» και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Σκάι 8 λέξεις

«Θα με δείτε, ναι, στον ρόλο του Αλέξη Παππά. Μπαίνω στη σειρά και γίνομαι ο Αλέκος που, θα έλεγα, δεν είναι και το καλύτερο παιδάκι. Εκβιάζει τα παιδιά του Αρώνη, την Ηλιάνα και τον Δημήτρη και έχει πληροφορίες που μπορεί να τους στείλουν στην φυλακή. Το ίδιο κάνει και στη γυναίκα του, την εκβιάζει. Την έχει παντρευτεί για τα λεφτά, κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες στο ζευγάρι και θα αποκαλυφθεί ότι ζουν έναν λευκό γάμο. Όταν όλο αυτό θα έρθει στην αντίληψη του Αρώνη, εκεί θα αγριέψουν τα πράγματα. Για όσους παρακολουθούν τη σειρά και έχουν εικόνα για τον χαρακτήρα του Αρώνη, μπορούν να καταλάβουν».

Όσο για το γεγονός ότι μπαίνει στη σειρά αντικαθιστώντας έναν άλλο ηθοποιό, ο Γιάννης Σπαλιάρας απέφυγε να τοποθετηθεί: «Αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ σαν ηθοποιός ούτε ρώτησα λεπτομέρειες. Από κει και πέρα, όταν μπαίνεις σε ένα σίριαλ που τρέχει ήδη, αυτό έχει μια δυσκολία γιατί μπαίνεις σε μία ομάδα που είναι ήδη αρκετά δεμένη και δουλεύουν έναν χρόνο μαζί.

Ειδικά για μένα που είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι με τους συνεργάτες μου, την χρειάζομαι αυτή την επαφή. Θα έλεγα ότι στην αρχή δηλαδή είναι λίγο άβολο που μπαίνεις σε μια ομάδα που είναι αρκετό χρόνο μαζί, αλλά δεν το αισθάνθηκα τόσο γιατί με τα περισσότερα παιδιά και έχω συνεργαστεί και με δέχθηκαν πολύ καλά».

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 λεξεις ηθοποιοιgiannis spaliarasLove itηθοποιοίΙωάννα ΜαλέσκουΣΚΑΙ