8 Λέξεις: Η Ελισάβετ συναντάει την Μάγδα και ανταλλάζουν βαριά λόγια

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ συναντάει την Μάγδα και ανταλλάζουν πολύ βαριές κουβέντες, στις 8 Λέξεις. Φαίνεται πως οι δύο πρωταγωνίστριες αντιμετωπίζουν διαφορετικά τον χωρισμό τους από τον Αιμίλιο. Η Μάγδα είναι εξοργισμένη και ζητάει διαζύγιο, ενώ η Ελισάβετ είναι απελπισμένη και του ζητάει να είναι ξανά μαζί.

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ συναντάει την Μάγδα και ανταλλάζουν βαριά λόγια

Η Μάγδα είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει το παιδί μόνη της. Δε θέλει καμία επαφή με τον Αιμίλιο και είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά. Από την άλλη πλευρά, ο Αιμίλιος την κυνηγάει ακόμα, ζητώντας της μία δεύτερη ευκαιρία. Δε μπορεί να διανοηθεί πως θα μεγαλώσει χωρίς το παιδί του στην αγκαλιά του.

Η Ελισάβετ παρακολουθεί τις εξελίξεις, με την καρδιά της να γίνεται χίλια κομμάτια. Ο άντρας που αγάπησε όσο κανένας, αρνείται να αρπάξει την ευκαιρία που τους δόθηκε. Μάλιστα, η συνάντησή της με την πρώην γυναίκα του, θα είναι καθοριστική για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα η πρωταγωνίστρια.

Η Μάγδα και η Ελισάβετ θα έχουν έναν έντονο καυγά στις 8 Λέξεις. Θα συναντηθούν τυχαία στο δρόμο και θα ανταλλάξουν πολύ βαριά λόγια. Η Μάγδα θα κάνει σκουπίδι την Ελισάβετ, με την δεύτερη να νιώθει φρικτά. Εκεί είναι που θα συνειδητοποιήσει πόσο κακό της έκανε, με το να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Βέβαια, το πάθος και ο έρωτας είναι δύο συναισθήματα ανεξέλεγκτα. Παρά τα όσα θα ακούσει από την Μάγδα, η Ελισάβετ δε θα τα παρατήσει εύκολα, στις 8 Λέξεις. Είναι παραδομένη στην μεγάλη της αγάπη και αυτό δε θα αλλάξει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Ελισάβετ8 Λέξεις Μάγδα