8 Λέξεις: Η Αλίκη έγκυος και η αγωνία του Έκτορα για το παιδί

8 Λέξεις: Η Αλίκη, παρότι ερωτευμένη με τον Έκτορα, δείχνει να θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει με πιο σταθερά βήματα σε αυτή τη σχέση. Από την άλλη, ο Έκτορας συνεχίζει να κάνει υπομονή, μέχρι που ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να ταράξει την ήδη εύθραυστη σχέση τους …

8 Λέξεις: Η Αλίκη έγκυος και η αγωνία του Έκτορα για το παιδί

Η Αλίκη δείχνει να μην αισθάνεται καλά και μετά από κάποιες μέρες ανακαλύπτει ότι περιμένει παιδί. Χωρίς περιστροφές το ανακοινώνει στον Έκτορα: «θέλω να σου πω κάτι που δεν ξέρω πώς θα το πάρεις», αρχίζει δειλά. Ο Έκτορας ανησυχεί στην αρχή αλλά μετά ακούει με πολλή χαρά: «Είμαι έγκυος». Η Αλίκη του λέει τα νέα μαζεμένη και με κατεβασμένο κεφάλι, αντίθετα με τον Έκτορα που δεν μπορεί να το πιστέψει. 8 Λέξεις

Τα νέα της εγκυμοσύνης τον γεμίζουν χαρά, κάτι όμως που ενοχλεί την Αλίκη, η οποία δεν μπορεί να συμμεριστεί τον ενθουσιασμό του: «Έκτορα σε παρακαλώ. Ξέρεις ότι αυτό θα ήταν δύσκολο για μένα, για μας. Εμείς καλά-καλά δεν μπορούμε να είμαστε κανονικό ζευγάρι. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να βρω τον εαυτό μου και θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί; Σκέψου το λίγο», του επισημαίνει, αλλά ο Εκτορας δείχνει να θέλει αυτό το παιδί και να μην καταλαβαίνει τους προβληματισμούς της Αλίκης.

Ωστόσο η κοπέλα έχει πάρει τις αποφάσεις της και λίγο μετά επικοινωνεί με την Ερση: «Σε παρακαλώ, θέλω να με βοηθήσεις. Χρειάζομαι χρήματα», της λέει. Φυσικά η Ερση τη ρωτάει τι έχει γίνει: «Αλίκη, με τρομάζει. Πού είναι ο Εκτορας; Χωρίσατε; Συμβαίνει κάτι σοβαρό;», αναρωτιέται και η Αλίκη της ομολογεί όλη την αλήθεια: «Είμαι έγκυος και χρειάζομαι χρήματα να κάνω έκτρωση. Ο Εκτορας δεν συμφωνεί και θέλω να το κάνω μόνη μου, κρυφά, χωρίς να το μάθει. Σε παρακαλώ, θα σου τα επιστρέφω σύντομα», της υπόσχεται.

 

Ο Έκτορας, στενοχωρημένος με τις εξελίξεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αλίκη να κρατήσει το παιδί, αλλά εκείνη παραμένει αρνητική. Ετσι το ζευγάρι αντί να έρθει πιο κοντά, μπαίνει σε καινούριες περιπέτειες.

Τα υπόλοιπα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τεράστια αγωνία!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις spoiler8 Λέξεις Επόμενα ΕπεισόδιαalikiΈκτορας