8 Λέξεις Εξελίξεις: Θέλει να πεθάνει και παίρνει χάπια η Κατερίνα – Σοκ στην σειρά

8 Λέξεις Εξελίξεις: Η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμπαρασταθεί στους γονείς της, αλλά η Κατερίνα λυγίζει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας … Μιλτιάδης και Ιφιγένεια κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την Κατερίνα, η οποία πήρε ένα ολόκληρο μπουκάλι με χάπια!

8 Λέξεις Εξελίξεις: Θέλει να πεθάνει και παίρνει χάπια η Κατερίνα – Σοκ στην σειρά

Η Ναυσικά κανονίζει να βγει ραντεβού με τον γυναικολόγο Δημοσθένη Αθανασίου και η Τζουλιάνα διαφωνεί: «Τρουφίστα μου, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, γιατί ο Μάρκος που σε αγαπάει θα ζηλέψει», τη μαλώνει. Ο Μιλτιάδης και η Ιφιγένεια βυθίζονται όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη, η Κατερίνα όμως ανασυγκροτεί τον εαυτό ms και αποφασίζει να βοηθήσει τον Φοίβο με όποιο τρόπο μπορεί. Δύο νεαροί περπατούν στο δάσος και εντοπίζουν το πτώμα που Φίλιππου Ρούσση, του παλιού συνεργάτη του Στηβ.

Παράλληλα. η Αλίκη ζητάει δανεικά από την Ερση, θέλοντας να κάνει έκτρωση κρυφά από τον Εκτορα. Η Εύα ενημερώνει τον Μιχαήλ ότι η Ρωξάνη θα διεκδικήσει δικαστικά τον γιο τους και η μάχη για τον Αγγελο ξεκινά. Ο Μιχαήλ δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Μιλτιάδη και δημιουργεί μεγάλες εντάσεις μέσα στο κόμμα. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, λέει κάτι στην Κατερίνα που τη βγάζει εκτός εαυτού και η απελπισμένη μάνα χειροδικεί εναντίον του άντρα της και τον απειλεί με διαζύγιο! 8 Λέξεις Εξελίξεις

Ο Μιλτιάδης, η Κατερίνα και η Ιφιγένεια εξακολουθούν να ζουν εφιαλτικές στιγμές, αφού πότε τσακώνονται μεταξύ τους και πότε κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έκαναν λάθος σε σχέση με τον Φοίβο. Στο μεταξύ, ο Φοίβος πηγαίνει στον ανακριτή για να απολογηθεί και, παρά τις αντιρρήσεις της Κατερίνας που τον έχει αναλάβει σαν δικηγόρος, ομολογεί όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει στην αστυνομία.

Ο Μιχαήλ δίνει συνέντευξη στο κανάλι του Αρώνη και παρότι ο Σίμος, και ο Αιμίλιος από το κοντρόλ έχουν σκοπό να τον στριμώξουν για να κερδίσουν τηλεθέαση, ο Μιχαήλ κρατάει μια πολύ συγκινητική και υποστηρικτική στάση προς τον Μιλτιάδη. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης κάνει ερωτήσεις τόσο στον Εκτορα όσο και στον Λουκά προσπαθώντας να καταλάβει πώς υποψιάστηκαν την εγκληματική δράση του Φοίβου. Ο Δημήτρης, δυσαρεστημένος από τη στάση της Βικτώριας απέναντι του. τη ρωτάει: «Δεν ξέρω τι έχεις πάθει τελευταία. Αν θέλεις να χωρίσουμε λίγο πριν το γάμο μας, καλά θα κάνεις να μου το πεις τώρα», της λέει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις Κατερίνα8 Λέξεις Σκαιexelixeis