8 Λέξεις εξελίξεις: Ποιος δίνει εντολή δολοφονίας για την Κατερίνα

8 Λέξεις εξελίξεις: Oι επαφές της Κατερίνας με τη Βίκυ και οι έρευνες που κάνει γύρω από την εγκληματική οργάνωση στις 8 Λέξεις, όχι μόνο δεν έχουν μείνει απαρατήρητες, αλλά βάζουν σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή.

8 Λέξεις εξελίξεις: Ποιος δίνει εντολή δολοφονίας για την Κατερίνα

Ο Εκτορας, βοηθώντας την Κατερίνα, προχωράει με την έρευνα του κυκλώματος και θέτει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο. Αποφασίζει να πάει μαζί με τον Κλήμη και παρακολουθούν το σπίτι του Βάσιλα για να δούνε τι παίζει με τα συστήματα ασφαλείας που έχει. Αμέσως μετά καταστρώνουν σχέδιο για το πώς θα μπουν μέσα για να «φυτέψουν» τους κοριούς.

Την επομένη κιόλας, ο Εκτορας με τον Κλήμη μπλοκάρουν τις κάμερες του σπιτιού του Βάσιλα και μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να καλωδιώσουν το σπίτι με κάμερες και μικρόφωνα, προκειμένου να ξέρουν τι γίνεται στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης. Η παρακολούθηση στο σπίτι του Βάσιλα ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμα θύμα. Στο μεταξύ ο Εκτορας αποφασίζει να έρθει σε επαφή με τον Βρανά και να καταγγείλει τα όσα έχει ανακαλύψει σε σχέση με το κύκλωμα των δολοφόνων, ενώ την ίδια στιγμή ο Κλήμης εξακολουθεί να παρακολουθεί με κάμερες και μικρόφωνα το σπίτι του Βάσιλα και είναι σε συνεχή επαφή με τον Εκτορα.

Λίγο αργότερα ο Εκτορας και ο Κλήμης ακούνε τους επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης να σχεδιάζουν μια δολοφονία: «Κανονίστε να τη βγάλετε από τη μέση. Η Κατερίνα Μαρόγλου χώνει τη μύτη της εκεί που δεν πρέπει. Καθαρίστε την άμεσα», ακούνε. Η εντολή είναι σαφής, η Κατερίνα είναι το επόμενο θύμα του κυκλώματος. Ο Εκτορας μετά από αυτό που άκουσε συναντιέται έντρομος με τον Βρανά και του λέει: «Κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί κινδυνεύει η ζωή της Κατερίνας Μαρόγλου». 8 Λέξεις εξελίξεις

Τα νέα φτάνουν φυσικά και στον Μιχαήλ, ο οποίος ανησυχεί με τη στοχοποίηση της Κατερίνας από το κύκλωμα, αλλά ο Εκτορας τον διαβεβαιώνει: «Μην ανησυχείς, η Κατερίνα είναι ασφαλής και προστατευμένη από την αστυνομία. Την παρακολουθεί ειδικό κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής 24 ώρες το 24ωρο». Λίγο μετά ο Εκτορας ενημερώνεται από τον Κλήμη πως το κύκλωμα αποφάσισε να βγάλει από τη μέση την Κατερίνα, στην Κέρκυρα: «Ακουσα ότι ξέρουν πως η Κατερίνα θα πάει στην Κέρκυρα να δει την κόρη της και ότι εκεί έχουν αποφασίσει να δράσουν», του λέει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις Κατερίνα