8 Λέξεις εξελίξεις – Ο Οδυσσέας άσχημα στο χειρουργείο

8 Λέξεις εξελίξεις: Στο ερωτικό – πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ 8 λέξεις, έχουμε δει τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες δοκιμασίες. Μάλιστα, οι περισσότερες απ’ αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των χαρακτήρων τους, επηρεάζοντας σημαντικά τη ζωή τους.

8 Λέξεις εξελίξεις – Ο Οδυσσέας άσχημα στο χειρουργείο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Οδυσσέας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνάει μία από τις πιο σημαντικές δοκιμασίες της ζωής του. Αιτία είναι το πρόβλημα που αντιμετώπισε την όρασή Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο νεαρός άντρας αναθεωρεί τη στάση του και αποφασίζει να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ζητάει από τη Ναυσικά και τον Μάρκο να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με & το πρόβλημά του. Συγκεκριμένα, θέλει να του πουν το ποσοστό επιτυχίας που έχουν συνήθως τέτοιου είδους επεμβάσεις αλλά και τους κινδύνους που ενέχουν σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, οι γονείς του τού δίνουν τις απαντήσεις που θέλει και τον διαβεβαιώνουν πως δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. Και αυτό γιατί τον έχει αναλάβει ο καλύτερος χειρουργός οφθαλμίατρος. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Οδυσσέας είναι, ακόμη μία φορά, προβληματισμένος σχετικά με το αν πρέπει να κάνει εγχείρηση ή όχι.

Ωστόσο, επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία της Έρσης για όλα αυτά που του συμβαίνουν, παίρνει μια γενναία απόφαση. Δηλώνει στη Ναυσικά και στον Μάρκο πως θα σταματήσει τη γονιδιακή θεραπεία στα μάτια του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, και θα προχωρήσει με τη χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, παρά τους ενδοιασμούς που έχει, θέλει να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά. 8 Λέξεις εξελίξει

Για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνονται σχετικά ηΈρση, ο Μιχαήλ και η Βικτώρια, οι οποίοι χαίρονται που ο Οδυσσέας αναθεώρησε την απόφασή του και του υπόσχονται ότι θα είναι όλοι στο πλευρό του εκείνη την ημέρα. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας ζητάει από τη Ναυσικά να μιλήσουν ιδιαιτέρως και τότε παραδέχεται ότι το αποφάσισε για χάρη της Έρσης. Την έβλεπε στενοχωρημένη με τις αλλαγές που έρχονταν στη ζωή τους και δεν το άντεχε. Η Ναυσικά τού απαντά ότι έπραξε σωστά, καθώς είναι ο άνθρωπος της ζωής του, οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να κοιτάζει μόνο τον εαυτό του.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Έρση, σε μια έκρηξη ανασφάλειας, ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με τη χειρουργική επέμβαση. Νιώθει πως το κάνει για εκείνη και δεν αντέχει να μην πάει κάτι καλά και να έχει τύψεις. Αλλά μάταια. Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, ο Οδυσσέας πηγαίνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στη σοβαρή επέμβαση στα μάτια του. Έξω από το χειρουργείο βρίσκονται κάποια από τα αγαπημένα του πρόσωπα, περνώντας ώρες αγωνίας για την έκβαση της εγχείρησης.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 λέξεις Οδυσσέας