8 Λέξεις Εξελίξεις: Ο Φοίβος ομολογεί τα πάντα στην αστυνομία

8 Λέξεις Εξελίξεις: Ο Μιλτιάδης αφού έπραξε ότι του έλεγε η συνείδηση του, αρχίζει να πέφτει σε κατάθλιψη για το αν έπραξε σωστά στο να καταδώσει τον γιό του Φοίβο στις αστυνομικές αρχές, η Κατερίνα συνεχίζει να τον κατηγορεί για την επιλογή του, ενώ παράλληλα ο Φοίβος δεν θέλει να συνεργαστεί με την αστυνομία, ούτε η Κατερίνα να αναλάβει για την υπεράσπιση του η οποία των παρακαλεί να την αναλάβει ως δικηγόρος του.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Ο Φοίβος ομολογεί τα πάντα στην αστυνομία

Καθώς τα πράγματα ζορίζουν στην παρέα των 8 Λέξεων η Κατερίνα καταπίνει ένα κουτί χάπια και ο Μιλτιάδης με την Ιφιγένεια προσπαθούν να την σώσουν από τον θάνατο.

 

Στην πορεία και αφού έχει συνέλθει η Κατερίνα από τα χάπια βάζει τα δυνατά της και αποφασίζει να κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει των Φοίβο που το έχει ανάγκη, ο Μιλτιάδης όμως τις λέει κάτι και η Κατερίνα των χτυπάει διότι δεν πιστεύει ότι αυτά τα λόγια βγήκαν από το στόμα του Μιλτιάδη, ο καυγάς συνεχίζετε και του ζητάει διαζύγιο.

Οι μέρες περνάνε και οι εντάσεις ανάμεσα σε Μιλτιάδη, Κατερίνα και Ιφιγένεια δίνουν και παίρνουν, μαλώματα, συγχωρέσεις, κλάματα και αγκαλιές προσπαθώντας να δουν τι έφταιξε στην σχέση του με τον Φοίβο.

 

Στην συνέχεια ο Φοίβος πάει στον ανακριτή για να απολογηθεί με την Κατερίνα ως δικηγόρο και ομόλογή τα πάντα, όλες τις δολοφονίες που έκανε ακόμη και αυτές που δεν γνώριζε η αστυνομία, η Κατερίνα μένει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούει από τον Φοίβο να λέει στον ανακριτή, διότι αντιλαμβάνεται ότι αυτά που ήξερε για τον Φοίβο ήταν πολύ λίγα.

Στο μεταξύ ο Μιλτιάδης ρωτάει γεμάτος περιέργεια τον Λουκά και τον Έκτορα πως κατάλαβαν τις δολοφονικές ενέργειες του Φοίβου, ενώ από την άλλη ο Μιχαήλ συμπαραστέκεται στοργικά όσο πιο πολύ μπορεί τον Μιλτιάδη.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξειςexelixeis