8 Λέξεις εξελίξεις: Ο Δημήτρης αφήνει παράλυτη την Βικτώρια – Θα το πληρώσεις σιχαμένη

8 Λέξεις εξελίξεις: Ο Δημήτρης ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως η Βικτώρια τον παράτησε στην εκκλησία και αποφασίζει να την εκδικηθεί. Η Βικτώρια συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μάρκου με τον Μιχαήλ να βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ ο Δημήτρης με τον Άκη είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της.

8 Λέξεις εξελίξεις: Ο Δημήτρης αφήνει παράλυτη την Βικτώρια – Θα το πληρώσεις σιχαμένη

Η κοπέλα ωστόσο δεν αντέχει άλλο να κρύβεται και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Άκη. Ο Μιχαήλ, με δυσκολία, την πείθει να μην πάει αμέσως να δώσει εξηγήσεις στον Άκη, επισημαίνοντάς της πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Αρώνης. Όμως, πιο επικίνδυνος κι από τον πατέρα του, μπορεί να γίνει ο ίδιος ο Δημήτρης, ο οποίος είναι έξαλλος από το ρεζιλίκι που του έκανε η Βικτώρια. Έτσι, αναθερμαίνει τις σχέσεις του με τα κυκλώματα του υπόκοσμου και καταλαβαίνουμε ότι είναι αποφασισμένος. να της κάνει κακό. 8 Λέξεις εξελίξεις

Πάντα δίπλα στο ερωτευμένο ζευγάρι Μιχαήλ και Βικτώρια, βρίσκονται ο Οδυσσέας από την Κέρκυρα και ο Μάρκος, που τους κρύβει στο σπίτι του. Η Αντριάνα, για μια ακόμα φορά, έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου και πέφτει πάνω στη Βικτώρια, την αναγνωρίζει και φυσικά δεν έχει σκοπό να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Η Βικτώρια κλειδώνεται στο δωμάτιό της καθώς ντρέπεται που η Αντριάνα την είδε μέσα στο σπίτι του Μάρκου και την αναγνώρισε.

Ο Άκης θέλει να εκδικηθεί τη Βικτώρια για τον εξευτελισμό που του προκάλεσε και φυσικά έχει σύμμαχο και τον Δημήτρη. Κι ενώ ο Μάρκος βγάζει την Αντριάνα για φαγητό, θέλοντας να τι καλοπιάσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό του Μιχαήλ, ο Άκης παίρνει τηλέφωνο τη Βικτώρια κι εκείνη απαντά, θέλοντας να απολογηθεί για όσα έγιναν. Ο Μιχαήλ όμως που είναι δίπλα της, αρπάζει το τηλέφωνo και το κλείνει, αφήνοντας τον Άκη να κάνει σενάρια για το τι έχει συμβεί.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Βικτώρια8 ΛΕΞΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ8 Λέξεις Εξελίξειςexelixeis