8 Λέξεις Εξελίξεις: Ναυσικά και Δημοσθένης το νέο που φλερτ ξεκινάει

8 Λέξεις Εξελίξεις: Οι ανατροπές στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις έρχονται η μία με την άλλη, το συγκεκριμένο γεγονός με την Ναυσικά και τον Δημοσθένη θα το δουμε στα επεισόδια του επόμενου μήνα, πάμε όμως να δούμε παρακάτω πως θα εξελιχθεί η ιστορία …

8 Λέξεις Εξελίξεις: Ναυσικά και Δημοσθένης το νέο που φλερτ ξεκινάει

Στα επόμενα επεισόδια της σειρά θα δούμε πως η Βικτώρια παιδεύεται μακριά από τον Μιχαήλ, αλλά εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Δημήτρη. Ο Φοίβος ολοκληρώνει την απολογία του κι αφήνει άφωνη την Κατερίνα, καθώς ομολογεί σχεδόν όλους τους φόνους και τις δολοφονικές ενέργειες στις οποίες έχει εμπλακεί.

Η Εύα ζητάει από τον Νικηφόρο να δεχτεί την Ολυμπία στο σπίτι τους, αλλά εκείνος της το ξεκόβει. Ο Έκτορας προσπαθεί να πείσει την Αλίκη να κρατήσει το παιδί, αλλά εκείνη παραμένει αρνητική. Ο Σπύρος φτάνει στην Αθήνα και συμπαραστέκεται στην Ιφιγένεια που δείχνει παγωμένη απέναντι στα όσα συμβαίνουν.

Η Ναυσικά βγαίνει σε δείπνο με τον Δημοσθένη κι ένα φλερτ ξεκινάει. Ο Αιμίλιος γνωρίζει τη Σμαράγδα κι εντυπωσιάζεται. Ο Φρίξος μοιράζεται με τον Οδυσσέα και την Έρση τις υποψίες του για την Ηλιάνα.

Ο Νικηφόρος παρακολουθεί τον Μάρκο και τον προλαβαίνει την στιγμή που πάει να μπει στις παράνομες αποθήκες με τα αναβολικά.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις ΕξελίξειςexelixeisΔημοσθένηςΝαυσικά