8 Λέξεις Εξελίξεις: Λύτρωση για την Έρση καθώς αθωώνεται

8 Λέξεις Εξελίξεις: Μία από τις ιστορίες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της σειράς είναι αυτή της Ερσης, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τον φόνο ενός μοντέλου, της Φωτεινής.

8 Λέξεις Εξελίξεις: Λύτρωση για την Έρση καθώς αθωώνεται

Από εκείνη τη στιγμή, ο Οδυσσέας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποδείξει ότι πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα αλλά και να βρει τον έναν και μοναδικό άνθρωπο που συνάντησε την Ερση την ώρα που γινόταν το φονικό στο ατελιέ.

Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα, ο Οδυσσέας δεν έχει βγάλει κάποια άκρη με το σκίτσο του άντρα, με αποτέλεσμα να χάνει τις ελπίδες του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επεισόδια, ο Μιχαήλ στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του αδελφού του και τον βοηθάει στην έρευνα για τον εντοπισμό του μάρτυρα.

Παράλληλα, ο Σιμός ανεβάζει στο σάιτ του ένα άρθρο που υπερασπίζεται την αθωότητα της Ερσης και κάνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο μάρτυρας-κλειδί, ενώ ένα φως αρχίζει να διαφαίνεται στη συγκεκριμένη υπόθεση όταν η Νόνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία.

Συγκεκριμένα, του λέει πως ο μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεση της Έρσης, ο Σπύρος Δημητριάδης, βρίσκεται στην Κέρκυρα. Τότε, ο Οδυσσέας, χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει. 8 Λέξεις Εξελίξεις

Εκεί, ο νεαρός με τον καλό του φίλο Σπύρο εντοπίζουν το σπίτι του Δημητριάδη και μένουν άναυδοι μόλις ανοίγει η πόρτα… Τον βλέπουν επιτέλους μπροστά τους! Στη συνέχεια, ο Οδυσσέας προσπαθεί να πείσει τον άντρα να καταθέσει στην Αστυνομία για εκείνο το μοιραίο βράδυ και, τελικά, τα καταφέρνει.

Έπειτα από αυτή τη συνάντηση, ο πρώτος ειδοποιεί τον Εκτορα για τις νέες εξελίξεις και του ζητάει να πάει εσπευσμένα στην Κέρκυρα. Αργότερα, ο Εκτορας με τον Οδυσσέα τρέχουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποφυλάκιση της Ερσης, ενώ μεταφέρουν τον Σπύρο Δημητριάδη στο γραφείο της ανακρίτριας για να δώσει κατάθεση.

Πλέον, είναι θέμα ωρών να αποφυλακιστεί η Ερση και εκείνη δεν κρύβει την ανυπομονησία της…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξειςexelixeis