8 Λέξεις εξελίξεις: Η Ηλιάνα βάζει φωτιά σε Έρση και Οδυσσέα

8 Λέξεις εξελίξεις: Η Ηλιάνα δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της, μετά το τέλος του γάμου της με τον Μιχαήλ, του απαγορευμένου έρωτά της με τον Οδυσσέα και τον θάνατο της μονάκριβης κόρης της Αριάδνης.

8 Λέξεις εξελίξεις: Η Ηλιάνα βάζει φωτιά σε Έρση και Οδυσσέα

Όλο αυτό το διάστημα, βέβαια, στο πλευρό της βρίσκεται ο Αλέκος, ο οποίος της έχει δείξει έμπρακτα ότι μπορεί να τον εμπιστεύεται, καλύπτοντας τους φόνους που έχει διαπράξει, αλλά και την αγάπη του, κάνοντάς την να ξεχνάει όλα τα άσχημα γεγονότα που έχει ζήσει.

Οι δυο τους αποφασίζουν να εξελίξουν τη σχέση τους και συγκεκριμένα να παντρευτούν με μάρτυρες την καινούργια μαγείρισσα της οικογένειας Αρώνη, την Αποστολία, και τη Σμαράγδα.

Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ 8 λέξεις, πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον γάμο του ζευγαριού αλλά και μία απρόσμενη ανατροπή με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα. Συγκεκριμένα, η οικογένεια Αρώνη και η Σμαράγδα τρώνε στο σπίτι μετά τον γάμο, αν και ο Άκης δεν κρύβει τις επιφυλάξεις του τόσο για αυτό το γεγονός αλλά πολύ περισσότερο για τον ίδιο τον Αλέκο, τον οποίο δεν εκτιμά καθόλου, δείχνοντάς το με κάθε ευκαιρία. Πάντως, η Ηλιάνα δεν πτοείται καθόλου από τη στάση του πατέρα της, γιατί στο μυαλό της έχει άλλα, σκοτεινά σχέδια για τον Οδυσσέα και την Έρση.

Και αυτό γιατί η πρώτη δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός πως η Ερση κατάφερε να γλιτώσει τη φυλάκιση για τον φόνο της Φωτεινής, που ουσιαστικά ποτέ δεν διέπραξε, και ζει ξανά ευτυχισμένες στιγμές με τον Οδυσσέα. Έτσι, η Ηλιάνα αποφασίζει να προχωρήσει το σατανικό της σχέδιο, το οποίο δεν είναι άλλο από το να βάλει φωτιά στο ατελιέ του ζευγαριού, θέλοντας να τους τρομοκρατήσει ακόμα περισσότερο. 8 Λέξεις εξελίξεις

Κι ενώ το ατελιέ τυλίγεται στις φλόγες και η είδηση γίνεται αμέσως γνωστή, όλοι αγωνιούν για το αν μέσα σε αυτό βρίσκονται ο Οδυσσέας και π εγκυμονούσα Ερση ή όχι… Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές για όλους αλλά η αγωνία τους λαμβάνει τέλος όταν διαπιστώνουν πως το ζευγάρι είναι σώο.

Ωστόσο, η Ερση και ο Οδυσσέας είναι πολύ στενοχωρημένοι, καθώς το ατελιέ υπέστη πολλές ζημιές και ψάχνουν να βρουν την αιτία της φωτιάς. Αυτή τη φορά θα καταφέρουν να ξεσκεπάσουν την Ηλιάνα ή θα τη γλιτώσει πάλι;

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδιαπροσεχή επεισόδια