8 λέξεις εξελίξεις: Η Εύα είναι αποφασισμένη να διαλύσει το γάμο της

8 λέξεις εξελίξεις: Μια αιφνίδια σύγκρουση που δημιουργούν ο Νικηφόρος και η Εύα στη συνέχεια της σειράς «8 λέξεις» θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στη μεταξύ τους σχέση.

8 λέξεις εξελίξεις: Η Εύα είναι αποφασισμένη να διαλύσει το γάμο της

Ο Νικηφόρος που έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Εύα θεωρεί πλέον ότι η σχέση του μαζί της βρίσκεται στο σωστό δρόμο και της προτείνει να κάνουν ένα παιδί.

«Αγάπη μου νομίζω ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα για να αποκτήσουμε το δικό μας παιδί» της λέει και η Εύα χωρίς δεύτερη σκέψη του απαντά: «Ούτε να το σκέφτεσαι Νικηφόρε. Και σε παρακαλώ μην ανοίξεις ξανά τέτοια συζήτηση». Ο Νικηφόρος επιμένει αλλά βλέποντας την επιμονή της γυναίκας του υποχωρεί και σκέφτεται να επανέλθει δριμύτερος.

Όταν σε μια επόμενη συζήτηση τους θίγει ξανά το θέμα παιδιού ο Νικηφόρος δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση από την Εύα η οποία εξακολουθεί να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Νικηφόρος θυμώνει και πάνω στον εκνευρισμό του και ζητεί από την Εύα να χωρίσουν, στις 8 Λέξεις. Η Εύα αν και ξαφνιάζεται από τη στάση του συζύγου της δηλώνει πρόθυμη να του δώσει διαζύγιο.

Την επόμενη μέρα η Εύα ξεκινάει την αναζήτηση ενός διαμερίσματος για να μετακομίσει και ενημερώνει σχετικά το Νικηφόρο, ο οποίος δεν πίστευε εξαρχής ότι τα πράγματα θα έπαιρναν αυτή την επικίνδυνη τροχιά. Έτσι αρχίζει να προβληματίζεται για τη στάση του και πραγματικά δεν ξέρει αν πρέπει να κάνει πίσω ή μπρος.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 leksis8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδια