8 Λέξεις: Έξαλλος ο Οδυσσέας με την Σύνθια

8 Λέξεις: Σε άσχημη κατάσταση θα βρεθεί ο Οδυσσέας, όταν ακούσει τις προτάσεις που θα του κάνει η Σύνθια, στις 8 Λέξεις. Στο πλευρό του θα βρεθεί η Έρση, η οποία θα παριστάνει πως δε γνωρίζει τίποτα απολύτως. Στο μεταξύ, η Ναυσικά πιέζει τον Μιχαήλ να λογικέψει τη Βικτώρια και να γίνει πιο ελαστική σε σχέση με το παιδί.

8 Λέξεις: Έξαλλος ο Οδυσσέας με την Σύνθια

Από την άλλη, ο Φρίξος ολοκληρώνει το αστυνομικό του μυθιστόρημα και το δίνει στον Οδυσσέα να το διαβάσει και να του πει τη γνώμη του. Η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Οδυσσέα καθώς δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία, ενώ η Ελισάβετ της εξομολογείται πως είναι και πάλι μαζί με τον Αιμίλιο. Ο Μιλτιάδης προφασίζεται επαγγελματική συνάντηση για να ξαναβγεί με τον Άλκη για φαγητό.

Η Σύνθια του ανακοινώνει πως για να πραγματοποιηθεί η έκθεση, θα πρέπει ο Οδυσσέας να υπογράψει συμβόλαιο 5 ετών, στη σειρά 8 Λέξεις. Ο πρωταγωνιστής ακούει αυτή την πρόταση σαν εκβιασμό στα αυτιά του και αρνείται πεισματικά. Μάλιστα, όχι μόνον αρνείται, αλλά εκνευρίζεται, τόσο με τη Σύνθια, όσο και με την Έρση, η οποία το παίζει ανήξερη.

Έτσι, της ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αυτή τη συνεργασία. Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να τα τινάξει όλα στον αέρα! Ύστερα, απευθύνεται στην Έρση, απαιτώντας να μάθει εάν εκείνη γνώριζε αυτές τις δολοπλοκίες. Εκείνη, φυσικά, αρνήθηκε τα πάντα, με τον πρωταγωνιστή να εκφράζει ακόμα πιο έντονα την οργή του.

Θα δεχτεί μελλοντικά ο Οδυσσέας την συμφωνία που του έκανε η Σύνθια ή η συνεργασία τους σφραγίστηκε οριστικά.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

88 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδιαlexeis