8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Συμβόλαιο θανάτου για την Κατερίνα

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Η Κατερίνα, μετά τον θάνατο του γιου της, Φοίβου, αποφάσισε να κάνει ό,τι χρειάζεται για να ξεσκεπάσει το κύκλωμα που εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Π’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, είχε προσεγγίσει την πρώην σύνεργό του γιου της, τη Βίκυ, από την οποία απέσπασε τα ονόματα κάποιων ατόμων που ανήκουν σε αυτό.

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Συμβόλαιο θανάτου για την Κατερίνα

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, η Κατερίνα αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μιλτιάδη όλα όσα έχει κάνει κρυφά από εκείνον, ώστε να μην την εμποδίσει, και στη συνέχεια να ζητήσουν τη βοήθεια του Έκτορα. Στόχος τους, φυσικά, είναι να ξεσκεπάσουν τα μεγάλα κεφάλια που κρύβονται πίσω από την εγκληματική οργάνωση.

Σύντομα, ο Έκτορας βρίσκει κάποια στοιχεία εις βάρος ενός πολιτικού, και, καθώς προχωράει με την έρευνά του, θέτει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο. Ο ίδιος μαζί με τον Κλήμη παρακολουθούν το σπίτι του Βάσιλα, ο οποίος είναι μέλος του κυκλώματος, για να δουν τι συμβαίνει με τα συστήματα ασφαλείας που έχει. Αμέσως μετά, οι δύο άντρες μπλοκάρουν τις κάμερες του σπιτιού και μπαίνουν σε αυτό, γεμίζοντας όλα τα δωμάτια με κάμερες και μικρόφωνα.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η παρακολούθηση του Βάσιλα ξεκινά να αποδίδει καρπούς, καθώς, όπως αποδεικνύεται, το κύκλωμα έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο ένα ακόμη θύμα. Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής του, έχοντας μάθει την προσπάθεια που κάνει η Κατερίνα Μαρόγλου για να ξεσκεπάσει όσους κρύβονται πίσω από αυτό, σχεδιάζουν τη δολοφονία της, θέλοντας να της κλείσουν για πάντα το στόμα. 8 Λέξεις επόμενα επεισόδια

Εκείνη τη στιγμή, ο Έκτορας ξαφνιάζεται δυσάρεστα και, χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, ζητάει από τον αστυνόμο Βρανά να συναντηθούν άμεσα. Όπως και γίνεται. Τότε ο πρώτος τού λέει ότι π ζωή της Κατερίνας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και πρέπει να την προστατεύσουν πάση θυσία. Έτσι, οργανώνουν μία ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι, εν αγνοία της γυναίκας και του Μιλτιάδη, θα τους παρακολουθούν συνέχεια, ώστε να επέμβουν όποτε χρειαστεί.

Την επόμενη ημέρα, η Κατερίνα αποφασίζει να πάει στην Κέρκυρα, για να πείσει τον Σπύρο και την Ιφιγένεια να μη χωρίσουν για μια επιπολαιότητα, και εκεί την παρακολουθούν κάποια μέλη του κυκλώματος, προκειμένου να τη σκοτώσουν. Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις που την παρακολουθούν, χάρη στην άμεση παρέμβαση του Εκτορα, καταφέρνουν να τη σώσουν!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Επόμενα Επεισόδια