8 Λέξεις επομενα επεισοδια: Η Ελεονόρα αποκαλύπτει στην Μάγδα πως στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Αιμίλιο

8 Λέξεις επομενα επεισοδια: Η Ελεονόρα αφηγείται όλο το βρόμικο παρελθόν του Αιμίλιου στον Έκτορα, ενώ εκείνος την ηχογραφεί. Την ίδια ώρα, ο Αιμίλιος δημιουργεί συνεχείς εντάσεις ανάμεσα σε εκείνον και τη Μάγδα, προκειμένου να οδηγηθούν στο διαζύγιο.

8 Λέξεις επομενα επεισοδια: Η Ελεονόρα αποκαλύπτει στην Μάγδα πως στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Αιμίλιο

Η Ελεονόρα αποκαλύπτει στη Μάγδα πως στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Αιμίλιο. Πληγωμένη από τις αποκαλύψεις της, η Μάγδα ζητάει επίμονα εξηγήσεις από τον Αιμίλιο.

Εκείνος, πολύ ψύχραιμος και με θράσος, το γυρίζει εναντίον της, ενώ σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι δήθεν θιγμένος από την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Στη συνέχεια, περνάει τη νύχτα με την Ελισάβετ. Ο Αιμίλιος πηγαίνει στο γραφείο του Άκη και υπογράφει τα συμβόλαια για να αναλάβει ως διευθυντής του Ομίλου.

Ωστόσο, αναγκάζεται να ενδώσει στον εκβιασμό του Έκτορα και έχει διορία μία εβδομάδα να αλλάξει πλεύση στο κανάλι του Αρώνη. Οι καβγάδες στο σπίτι του Αιμίλιου συνεχίζονται, καθώς εκείνος απορρίπτει κάθε πρόταση της Μάγδας για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. 8 Λέξεις επομενα επεισοδια

Ο Αιμίλιος πείθει τον Άκη να σταματήσουν να λασπολογούν απροκάλυπτα ενάντια στο κόμμα του Μιχαήλ, διαφορετικά δεν θα ανεβάσουν την τηλεθέαση. Ο Αιμίλιος ενημερώνει τον Σίμο ότι ο επίσημος καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο Άκης.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Αιμίλιος8 Λέξεις Ελεονορα8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Επόμενα Επεισόδια8 Λέξεις Μάγδαεπόμενα επεισόδια