8 Λέξεις επεισόδια: Το τέλος της Ηλιάνας στο ψυχιατρείο

8 Λέξεις επεισόδια: Το τέλος, στις 8 Λέξεις, θα βρει την Ηλιάνα στο ψυχιατρείο. Ο Αρώνης, συνειδητοποιώντας τα εγκλήματα της κόρης του, σε συνδυασμό με την απάθειά της για μεταμέλεια, αποφασίζει να βάλει μία τάξη στις σκέψεις της. Ο στόχος του; Να την απομακρύνει από ανθρώπους, οι οποίοι κινδυνεύουν να πάθουν κακό. Όπως ο Οδυσσέας…

8 Λέξεις επεισόδια: Το τέλος της Ηλιάνας στο ψυχιατρείο

Έτσι, μαζί με την Αποστολία, αποφασίζουν πως η μοναδική λύση είναι να την οδηγήσουν εσώκλειστη σε κλινική. Μόνο έτσι θα καταφέρει να βρει τον εαυτό της, αλλά και να προστατευτούν όσοι κινδυνεύουν από τα χέρια της. Μία εξέλιξη οδυνηρή για την ηρωίδα μας. Πώς θα αντιδράσει και πως θα την βρει το τέλος;

Οι μέρες περνούν, με την πρωταγωνίστρια να γίνεται όλο και χειρότερα. Τα τελευταία γεγονότα με τον Οδυσσέα και η μανία της να εκδικηθεί, τόσο τον ίδιο, όσο και τον Παύλο, την ώθησαν στην απόλυτη παράνοια. Το ψυχιατρείο είναι μονόδρομος, με την Ηλιάνα να ορίζει το δικό της τέλος, στις 8 Λέξεις.

Ο Αρώνης θα φτάσει στα όριά του. Θα συνειδητοποιήσει πως το ίδιο του το παιδί έκανε φρικτά εγκλήματα. Η Ηλιάνα έχει δολοφονικές τάσεις και όλοι γύρω της βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Ακόμη και η Ελισάβετ υποφέρει να την βλέπει έτσι. Κανείς πια δε μπορεί να την βοηθήσει. Χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια. Μόνο που δε θα τη δεχτεί εύκολα.

Στο άκουσμα της είδησης, ξεσπάει. Ο Αρώνης δεν έχει, όμως, άλλη επιλογή. Σύμφωνα με το TV24, μαζί με την Αποστολία, την κλείνουν σε ψυχιατρική κλινική. Η Ηλιάνα βρίσκεται στο ψυχιατρείο και εκεί έρχεται το τέλος της, στις 8 Λέξεις. Χάνει το μυαλό της και βυθίζεται στην θλίψη και στην οργή. Τα τελευταία επεισόδια θα είναι οδυνηρά, με τους τηλεθεατές να βλέπουν την πρωταγωνίστρια, όπως δε την έχουν ξανά δει.

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδια