8 Λέξεις επεισόδια σκαι: Αντίποινα η δολοφονία του Φοίβου

8 Λέξεις επεισόδια σκαι: Ο Μιλτιάδης και Η Κατερίνα δέχονται ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές, που τους ανακοινώνουν ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε.

8 Λέξεις επεισόδια σκαι: Αντίποινα η δολοφονία του Φοίβου

Οι τραγικοί γονείς καταρρέουν και βυθίζονται στο πένθος, ενώ ειδοποιούν την Ιφιγένεια, που μόλις το ακούει τρελαίνεται και γυρίζει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Σπύρο, ενώ όλοι οι φίλοι της οικογένειας τους συμπαραστέκονται.

Την ίδια στιγμή οι προσπάθειες του Οδυσσέα να μονιάσει τον Μιχαήλ με τη Ναυσικά πέφτουν στο κενό κι έτσι γυρνάει στην Κέρκυρα άπραγος. Παράλληλα ο Αιμίλιος παιδεύεται ακόμα από τον γνωστό εφιάλτη, αλλά αρνείται να ζητήσει βοήθεια, ενώ μιλάει στον Σίμο και του αναθέτει να ερευνήσει τη δολοφονία του Φοίβου.

Στο μεταξύ ο Μιχαήλ μετακομίζει στο σπίτι της Βικτώριας. Στην Κέρκυρα, νέα στοιχεία για το έγκλημα με την καμένη γυναίκα έρχονται στο φως και ο Οδυσσέας αναγνωρίζει ποια είναι και ενημερώνει την αστυνομία.

Η Βικτώρια αντεπιτίθεται στον πόλεμο που της άνοιξε ο Ακης και αποδεικνύεται σκληρή αντίπαλος, ενώ ο Ακης αποφασίζει να περάσει στο επόμενο χτύπημα, αυτή τη φορά με στόχο τον Μιχαήλ. Ο Σίμος ενημερώνει τον Αιμίλιο ότι ο θάνατος του Φοίβου ήταν αντίποινα, ενώ οι Μαρόγλου προετοιμάζονται για την πιο δύσκολη μέρα της ζωής τους…

Στην Κέρκυρα ο Φρίξος σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι του έκλεψαν τον σκύλο και η Ελλη τού συμπαραστέκεται στην έρευνα.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις επεισόδια σκαι8 Λέξεις Σκαι8 Λέξεις Φοίβος