8 Λέξεις Επεισόδια: Ο Μιχάλης ομολογεί στον Οδυσσέα πως σκότωσε την Βασιλική

8 Λέξεις Επεισόδια: Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Μάρκος παραδέχεται την παραγωγή παράνομων αναβολικών, ξεσπάει σκάνδαλο.

8 Λέξεις Επεισόδια: Ο Μιχάλης ομολογεί στον Οδυσσέα πως σκότωσε την Βασιλική

Ο ίδιος βρίσκεται μόνος του, καθώς ολόκληρη η οικογένεια του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο άντρας γνωρίζει πως είναι βαθιά μπλεγμένος και περιμένει από στιγμή σε στιγμή να συλληφθεί. Όπως και γίνεται. Στη συνέχεια, ο άντρας απολογείται σε ανακριτή και εισαγγελέα και περιμένει την απόφασή τους, ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση τον καθαιρεί από τη θέση του προέδρου της φαρμακευτικής. Ο Μιχαήλ, από την πλευρά του, προσπαθεί να προστατευτεί από τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν.

Στο πλευρό του, εκτός από τη Ναυσικά και τη Βικτώρια, βρίσκεται ο Οδυσσέας, ο οποίος του συμπαραστέκεται. Στη συνέχεια, ο Μιχαήλ, επειδή αντιλαμβάνεται πως πια με τον αδελφό του έχουν έρθει πολύ κοντά και τον εμπιστεύεται, αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό από το παρελθόν του.

Του εξομολογείται όλη την αλήθεια για το πτώμα στο σαγράδο και τι πραγματικά συνέβη πριν από μερικά χρόνια. Ο Μιχαήλ τού ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τη Βασιλική και ο Οδυσσέας τον στηρίζει λέγοντάς του πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα του ό,τι και να χρειαστεί. 8 Λέξεις Επεισόδια

Στο μεταξύ, η οικογένεια Αρώνη, αλλά κυρίως ο Άκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την καταστροφή του Μάρκου, ενώ η Αποστολία, έχοντας απεμπλακεί εντελώς από την οικογένεια, κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της και ψάχνει για δουλειά σε διάφορα εστιατόρια.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Μιχαλης8 λέξεις Οδυσσέαςepeisodia