8 Λέξεις επεισόδια: Ναυσικά και Μάρκος ξανά μαζί!

8 Λέξεις επεισόδια: Η Ναυσικά και ο Μάρκος έμειναν χωριστά για πολλά χρόνια λόγω των κακών σχέσεων που είχαν μεταξύ τους αλλά και του φονικού που συνέβη στο σαγράδο, αναγκάζονιας τον άντρα να εξαφανιστεί. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι που επέστρεψε την Ελλάδα με ήρεμη διάθεση προκειμένου να τακτοποιήσει εκ νέου τη ζωή του.

8 Λέξεις επεισόδια: Ναυσικά και Μάρκος ξανά μαζί!

Όπως έχουμε δει, μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα ο Μάρκος προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να προσεγγίσει εκ νέου τη Ναυσικά, με εκείνη να κρατά αποστάσεις. Ωστόσο, η περιπέτεια με την εξαφάνιση της μικρής Τζουλιάνας κάνει τη Ναυσικά να αναζητήσει παρηγοριά και να έρθει πιο κοντά με τον Μάρκο. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, σύντομα η περιπέτεια με το μικρό κορίτσι θα έχει αίσιο τέλος, καθώς επιστρέφει στην αγκαλιά της Ναυσικάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επεισόδια, ο Μάρκος συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της γυναίκας και απειλεί τη διευθύντρια του ιδρύματος που φιλοξενούσε την Τζουλιάνα, καταφέρνοντας να την πάρουν για λίγες μέρες στο σπίτι, κάνοντας μια γιορτή για να πανηγυρίσουν το χαρούμενο γεγονός. Εκεί, ο Μάρκος βρίσκει την ευκαιρία να κάνει επίσημη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους. Η συγκεκριμένη πρόταση σκορπίζει παντού χαμόγελα, όμως όχι και στην ίδια. 8 Λέξεις επεισόδια

Τότε, η Νόνα την προτρέπει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Μάρκο, αλλά κατά βάθος πιστεύει πως θα πάει χαμένη γιατί δεν είναι ο άντρας που θα μείνει πιστός σε μια γυναίκα. Παρ’ όλα αυτά, η Ναυσικά πείθεται και απαντά θετικά στην πρόταση του Μάρκου, με τον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα να χαίρονται πολύ, αλλά περισσότερο η Τζουλιάνα, που ξαφνικά απέκτησε μια νέα οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, η Ναυσικά αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και χιούμορ την επανασύνδεσή της με τον Μάρκο και, παρότι περνούν όμορφες στιγμές μαζί, δεν ξέρει πού μπορεί να τους οδηγήσει όλο αυτό. Επιπλέον, η Ναυσικά και η Τζουλιάνα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι του…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδιαepeisodia