8 Λέξεις επεισόδια: Μεγάλος εγκέφαλος του κυκλώματος ο Αντώνης

8 Λέξεις επεισόδια: Η Σμαράγδα, μετά τον χωρισμό της από τον Σίμο, έχει κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά, στο πλευρό του κοσμικού υφασματέμπορα Αντώνη Ραζή.

8 Λέξεις επεισόδια: Μεγάλος εγκέφαλος του κυκλώματος ο Αντώνης

Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές και ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μια επαγγελματική συνεργασία, έχοντας την οικονομική ενίσχυση του Άκη, με την προϋπόθεση ότι θα έχει μόνο εκείνη το γενικό πρόσταγμα. Μόνο που σιγά σιγά τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν – και όχι προς το καλύτερο. Ο Αντώνης έχει ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο έχει φροντίσει να κρατήσει καλά κρυφό με κάθε τρόπο. Ωστόσο πρόκειται να αποκαλυφθεί και να φέρει ντόμινο εξελίξεων.

Ο μυστηριώδης άντρας, ο οποίος μπήκε πολύ δυναμικά στη ζωή των ηρώων, είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το κύκλωμα που εκτελεί συμβόλαια θανάτου και ευθύνεται για τους θανάτους πολλών σημαντικών ανθρώπων της χώρας όπως και του Φοίβου μέσα στις φυλακές. Ο Αντώνης, όπως θα παρακολουθήσουμε, κάνει ένα μεγάλο λάθος, που είναι αρκετό για να οδηγήσει την Αστυνομία στα ίχνη του και να τον συλλάβει για τη σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Φυσικά, η είδηση για τη σύλληψη του Αντώνη Ραζή γίνεται πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων και προκαλεί σοκ στους πάντες. Κυρίως, όμως, στη Σμαράγδα, η οποία όλο αυτό το διάστημα που διατηρούσαν σχέση δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Έξαλλος, όμως, είναι και ο Άκης, ο οποίος πριν επενδύσει χρήματα στην επικείμενη συνεργασία της Σμαράγδας και του Αντώνη είχε κάνει την έρευνά του για αυτόν και δεν βρήκε κάτι ύποπτο. 8 Λέξεις επεισόδια

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα των ερευνών που είχαν ξεκινήσει η Κατερίνα, ο Μιλτιάδης και ο Έκτορας. Καταλυτικό ρόλο στην έρευνα για τον εντοπισμό του εγκεφάλου του κυκλώματος έπαιξαν οι πληροφορίες που τους έδωσε η Βίκυ, ως αντάλλαγμα για τη μεταφορά της σε κελί υψίστης ασφαλείας.

 

Ο Έκτορας, σε συνεργασία με τον αστυνόμο Βρανά και τον Κλήμη, τότε κατάφεραν και παγίδευσαν το σπίτι ενός άλλου μέλους του κυκλώματος, του Βάσιλα, και έκτοτε ξεκίνησε π αρχή του τέλους για το κύκλωμα και τη σύλληψη του Αντώνη!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις αντωνης8 Λέξεις επεισόδιαΑντώνη Ραζή