8 Λέξεις επεισόδια: Κατερίνα και Βίκυ συναντιούνται για πρώτη φορά

8 Λέξεις επεισόδια: Η Έρση συναντάει τυχαία έναν παλιό της φίλο, τον Στέφανο, ο οποίος της ζητάει να βγουν για καφέ και εκείνη ανταποκρίνεται θετικά στην πρότασή του.

8 Λέξεις επεισόδια: Κατερίνα και Βίκυ συναντιούνται για πρώτη φορά

Οι δυο τους συναντιούνται στο κέντρο του νησιού και περνούν όμορφες στιγμές, μέχρι που εκείνος αλλάζει ύφος και της δείχνει ότι του αρέσει πολύ ως γυναίκα. Ωστόσο, η Έρση έρχεται σε δύσκολη θέση και του το εκφράζει ανοιχτά, λέγοντας του ότι δέχθηκε να βρεθούν καθαρά σε φιλικό επίπεδο.

Στο μεταξύ, η όραση του Οδυσσέα θολώνει σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάζεται να εκμυστηρευτεί στον Μιχαήλ το πρόβλημα υγείας του, με εκείνον να τον ακούει με ανησυχία και να τον παρακινεί να πάει σε έναν οφθαλμίατρο άμεσα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μιχαήλ και η Βικτώρια έχουν μια σοβαρή συζήτηση με επίκεντρο τον Τζόναθαν.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος ζητάει από την αγαπημένη του να διώξει τον Τζόναθαν από τα γραφεία της εταιρείας της στο Λονδίνο καθώς ζηλεύει. Η Βικτώρια, όμως, διαφωνεί και είναι ανένδοτη στην απόφασή της. Τότε το ζευγάρι έχει τον πρώτο του πολύ έντονο καβγά και κανένας από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει. 8 Λέξεις επεισόδια

Ωστόσο, ο Μιχαήλ καταλαβαίνει πόσο σκληρή στις θέσεις της είναι η Βικτώρια κι ότι, αν δεν θέλει να χωρίσουν, πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Από την άλλη, η Βίκυ στις φυλακές δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Κατερίνας, η οποία την ενημερώνει για τον τραγικό θάνατο του Φοίβου και προσπαθεί φορά πράγματα για τις εγκληματικές πράξεις που διέπραξαν.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Βικυ8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Κατερίναepeisodia