8 Λέξεις επεισόδια: Η στιγμή της οριστικής ρήξης έφτασε

8 Λέξεις επεισόδια: Ο Οδυσσέας και η Έρση χωρίζουν στις 8 Λέξεις, με τους πρωταγωνιστές να κάνουν ένα γερό ξεκαθάρισμα. Μετά την προδοσία της Έρσης, το ζευγάρι ξεστομίζει πολύ βαριές κουβέντες. Η διάλυση φέρνει νέες περιπέτειες ανάμεσά τους.

8 Λέξεις επεισόδια: Η στιγμή της οριστικής ρήξης έφτασε

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα εξομολογείται στον Άκη πως έχει αρχίσει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο κι ο Άκης αποφασίζει να διερευνήσει τι μέρος του λόγου είναι. Ο Αιμίλιος ενημερώνεται ότι ο Άκης σκέφτεται να τον γυρίσει πίσω στο κανάλι. Ο Μιλτιάδης ξεκινά τη διαδικασία για να δώσει το επίθετό του στον Άλκη.

Η Μαίρη εκβιάζει τον Μάρκο με ένα υπέρογκο ποσό, διαφορετικά απειλεί να μιλήσει σε όλους για την κομπίνα που είχαν στήσει. Τί θα δούμε απόψε;

Ο Οδυσσέας και η Έρση χωρίζουν, ανταλλάζοντας πολύ βαριές κουβέντες στις 8 Λέξεις. Ο Οδυσσέας τα λέει έξω από τα δόντια με τη Σύνθια, σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας κι ακυρώνει την έκθεση. Η Έρση επιμένει πως ότι έκανε το έκανε για το καλό της καριέρας του Οδυσσέα κι αρνείται να ζητήσει συγνώμη.

Εκεί είναι που ο πρωταγωνιστής εξοργίζεται και την λέει φιλοχρήματη. Της τονίζει πως όλα τα έκανε για τα λεφτά, χωρίς να σεβαστεί την καριέρα του. Την ένοιαζαν μόνο τα μεγαλεία. Η Έρση δε το αρνείται. Του επισημαίνει πως κοιτάζει το καλύτερο για τα παιδιά της, θέλοντας να εξασφαλίσει στα δίδυμα ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Οδυσσέας δε μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που αγάπησε άλλαξε τόσο. Της φωνάζει πως άλλο εξασφαλίζω μια καλή ζωή κι άλλο τους τα παρέχω όλα. Οι βαριές κουβέντες συνεχίζονται. Ο Οδυσσέας και η Έρση χωρίζουν επεισοδιακά, στις 8 Λέξεις, με την Έρση να μη ζητάει συγγνώμη.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδια8 λέξεις Έρση8 λέξεις Οδυσσέαςepeisodia