8 Λέξεις Επεισόδια: Η Νόνα δίνει μια σωτήρια πληροφορία για την Ερση

8 Λέξεις Επεισόδια: Στο μεταξύ, όπως η Ναυσικά έτσι και ο Μάρκος πιέζει τον Μιχαήλ να προχωρήσει στην επισημοποίηση της σχέσης του με τη Ρωξάνη: «Σκέφτομαι ότι η κατάστασή μου δεν μου επιτρέπει να κάνω γάμους και πανηγύρια, όμως θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης», του προτείνει.

8 Λέξεις Επεισόδια: Η Νόνα δίνει μια σωτήρια πληροφορία για την Ερση

Την ίδια στιγμή η Βίκυ δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες στην Ηλιάνα από την «επικοινωνία» της με την Αριάδνη και πλέον η Ηλιάνα έχει παθιαστεί μ’ αυτήν την ιστορία. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σε σύμφωνο συμβίωσης, παρόλο που η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι σχετικά ψυχρή και ο Μιχαήλ δείχνει μέρα με τη μέρα να έρχεται όλο και πιο κοντά στη Λουκία.

Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται την αμοιβή τους από τα διαφημιστικά που θα κάνουν για τα καλλυντικά και το συμβόλαιο τους δεσμεύει να είναι vegan στην πραγματικότητα, πράγμα που δεν ισχύει, καθώς ο Σπύρος εξακολουθεί να «τσακίζει» τα σουβλάκια, κρυφά από την Ιφιγένεια!

Ο Οδυσσέας αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ερση: «Κάνε λίγο ακόμα υπομονή, πολύ λίγο σου το υπόσχομαι, είμαι πάρα πολύ κοντά στον μάρτυρα», την καθησυχάζει για να μην πέφτει η ψυχολογία της, ενώ ο Εκτορας πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Μιλτιάδη και προσπαθεί να ψυχολογήσει τον Φοίβο. 8 Λέξεις Επεισόδια

Ενα κάποιο φως αρχίζει να διαφαίνεται στην υπόθεση της Ερσης όταν η Νόνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία και στη συνέχεια πείθει τον Οδυσσέα πως ο Σπύρος Δημητριάδης βρίσκεται στην Κέρκυρα κι αυτός κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει.

Στο μεταξύ και ο Εκτορας στην φυλακή δίνει τη δική του υπόσχεση: «Βρίσκομαι πολύ κοντά στην αποφυλάκισή σου», λέει στην Αλίκη…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις επεισόδιαepeisodia