8 Λέξεις επεισόδια: Η Λουκία αναίσθητη …

8 Λέξεις επεισόδια: Η Ηλιάνα εξομολογείται στον Αλέκο ότι θέλει να κάνει παιδί και εκείνος της βάζει έναν σημαντικό όρο. Παράλληλα, η Ρωξάνη κάνει μια ξαφνική ανακοίνωση στον Μιχαήλ εξαγριώνοντάς τον, ενώ ο Σιμός και η Εύα ανακαλύπτουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τη διατροφή της κόρης τους, Ολυμπίας.

8 Λέξεις επεισόδια: Η Λουκία αναίσθητη …

Η Ηλιάνα δείχνει αποφασισμένη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέκο και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Το επόμενο πρωί, οι δυο τους συζητούν για την ερωτική τους συνεύρεση και ξεκαθαρίζει, ο καθένας από τη δική του πλευρά, πώς βλέπουν το μέλλον τους.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα τού εξομολογείται ότι θέλει να κάνει παιδί, αλλά εκείνος τής επισημαίνει πως, αν θέλει το παιδί του, πρέπει πρώτα να παντρευτούν. Από την άλλη, ο Σίμος κρυφακούει την Ολυμπία που μιλάει στο τηλέφωνο και λέει στον φίλο της τον Νικόλα πως πιστεύει ότι είναι χοντρή και ότι χρειάζεται δίαιτα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος εκφράζει την ανησυχία του στην Εύα πως η μικρή έχει πάθει νευρική ανορεξία. Τότε η Εύα επεμβαίνει άμεσα και προσπαθεί να κάνει την κόρη της να της μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τη διατροφή της, αλλά π μικρή καταφέρνει να την καθησυχάσει με ψέματα.

Στο μεταξύ, π υπόθεση της Ερσης προχωράει κανονικά, μετά την κατάθεση του μάρτυρα-κλειδί, και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα αποφυλακιστεί…

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Επόμενα Επεισόδια8 Λέξεις Σκαι