8 Λέξεις επεισοδια: Ένα κύκλωμα στοχοποιεί Έκτορα και Ελεονώρα

8 Λέξεις επεισοδια: Ο Έκτορας, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει το παρελθόν του Αιμίλιου, βρίσκεται στο στόχαστρο ενός κυκλώματος, ενώ σε αυτό δεν αργεί να μπει και η Ελεονώρα όταν αποπειράται να πει στον πρώτο όλη την αλήθεια.

8 Λέξεις επεισοδια: Ένα κύκλωμα στοχοποιεί Έκτορα και Ελεονώρα

Παράλληλα, ο Αλέκος λέει στην Ηλιάνα ότι θα της δώσει το διαζύγιο και της αποκαλύπτει όλη την πλεκτάνη που έστησε εις βάρος της ο αδελφός της, Δημήτρης…

Η Κατερίνα, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Φοίβου, είναι αποφασισμένη να βρει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Έτσι, πηγαίνει κρυφά από τον Μιλτιάδη και την Ιφιγένεια στη φυλακή που κρατείται η Βίκυ.

Η τελευταία ξαφνιάζεται με την απρόσμενη επίσκεψη της γυναίκας και, συγχρόνως, υποψιάζεται τι μπορεί να θέλει από εκείνη. Λίγα λεπτά μετά, παρά την αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους, οι δύο γυναίκες καταφέρνουν να κάνουν μια συζήτηση για όσα έχουν συμβεί και η Κατερίνα τη ρωτάει ευθέως ποιος σκότωσε τον Φοίβο.

Η πρώην συνεργάτιδα του γιου της, όμως, δεν της αποκαλύπτει τίποτα, γιατί φοβάται μήπως έχει την ίδια κατάληξη με εκείνον. Να βρεθεί νεκρή. Τότε η Κατερίνα φεύγει απογοητευμένη μεν, αλλά αποφασισμένη να πάει στη φυλακή και την επόμενη μέρα, μήπως καταφέρει να αποσπάσει ένα όνομα. Λίγο μετά, ο Μιλτιάδης πληροφορείται από τη διοίκηση των φυλακών για τις επισκέψεις της συζύγου του και γίνεται έξω φρενών. 8 Λέξεις επεισοδια

Μάλιστα, όταν η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι, ο άντρας απαιτεί να μάθει για ποιο λόγο πηγαίνει στη φυλακή. Από την άλλη, ο Μάρκος και η Αντριάνα αποφασίζουν να συνεργαστούν επαγγελματικά, όμως διαπιστώνουν ότι τα λεφτά που έχουν στην άκρη δεν αρκούν για την αρχική τους επενδυτική ιδέα και αμέσως προχωρούν στο εναλλακτικό σχέδιο.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Εκτορας8 Λέξεις Ελεονορα8 Λέξεις επεισόδιαepeisodia