8 ΛΕΞΕΙΣ 18-21/11/19: Έρωτας από την αρχή για Οδυσσέα και Έρση …

8 ΛΕΞΕΙΣ 18-21/11/19: Ο Οδυσσέας τσιμπάει στο παραμύθι για τον «ιταλό γόη», που υποτίθεται ότι έχει κλέψει την καρδιά της Έρσης στην σειρά 8 ΛΕΞΕΙΣ και αρχίζει να την πολιορκεί, προσπαθώντας να την πείσει ότι είναι αληθινά ερωτευμένος μαζί της.

8 ΛΕΞΕΙΣ 18-21/11/19: Έρωτας από την αρχή για Οδυσσέα και Έρση …

Όμως, εκείνη έχει πληγωθεί πολύ από όσα έγιναν και δεν μπορεί να τον πιστέψει.

Μέχρι που κάνει τη μεγάλη κίνηση: της προτείνει να παντρευτούν ξανά, αυτή τη φορά για να μείνουν μαζί για πάντα!

Η Έρση δε σταμάτησε να τον αγαπά ποτέ και αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της και να επιστρέφει στο σπίτι τους και στην αγκαλιά του.

Το παιδί που περιμένουν θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους, όμως για τον Οδυσσέα υπάρχει ακόμη μια σκιά… 8 ΛΕΞΕΙΣ 18-21/11/19

Η αλήθεια για το τι έχει συμβεί με τον πατέρα του τον βασανίζει και η Γκρέις, λίγο πριν φύγει για να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη, φροντίζει να περιπλέξει κι άλλο τα πράγματα.

Μπαίνει στο πατρικό της Ναυσικάς και παίρνει αυτό που ήθελε. Ο Οδυσσέας είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια και συνεχίζει το ψάξιμο.

Όμως τις απαντήσεις που ζητά τις έχει ένας άνθρωπος, η Νόνα, η οποία καλεί αυτόν, τον Μιχαήλ και τη Ναυσικά στο σπίτι της, για να τους πει όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που εξαφανίστηκε ο Μάρκος Καλλέργης.

Αυτά που ακούνε τους συγκλονίζουν και τους δίνουν να καταλάβουν ότι όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του πατέρα τους είναι ανοικτά…

Ο Άκης αποφασίζει να πάρει το μωρό της Σμαράγδας στο σπίτι του και γίνεται όλο και πιο τρυφερός μαζί του, προκαλώντας ένα ακόμα ξέσπασμα του Δημήτρη, ο οποίος τα μαζεύει και φεύγει.

Όμως, αυτό δε σταματά τη Σμαράγδα από το να συνεχίσει το διπλό παιχνίδι της. Πασάρει στον Σίμο μια πληροφορία την οποία εκείνος δημοσιεύει στο σάιτ του, την ώρα που ο Έκτορας κάνει τη δική του έρευνα για τον Άκη Αρώνη. 8 ΛΕΞΕΙΣ 18-21/11/19

Και η έρευνα αυτή γρήγορα αποφέρει καρπούς. Ο ίδιος βγαίνει σε μια τηλεοπτική εκπομπή και με στοιχεία που καίνε το μεγαλοφαρμακοβιομήχανο και οι ασκοί του Αιόλου ανοίγουν.

Η συνέχεια έρχεται όταν ο Σίμος δημοσιοποιεί τη σχέση του με τη Σμαράγδα, καθώς και την ύπαρξη του εξώγαμου παιδιού τους.

Πλέον, όλα του τα μυστικά έχουν βγει στη φόρα, κάτι που τον φέρνει αντιμέτωπο με μια έξαλλη Ναυσικά…

Την ίδια στιγμή, η κόρη του, η Ηλιάνα, βρίσκεται κλεισμένη στην κλινική κι ο Μιχαήλ έχει ξεκινήσει τη δικαστική μάχη για να πάρει την επιμέλεια της κόρης τους.

Τώρα, που πρέπει να δείχνει το πιο καλό του πρόσωπο προς τα έξω, ο Σίμος τον «χτυπά» για άλλη μια φορά, δημοσιοποιώντας τη γνωστή ιστορία της Κέρκυρας, όταν έπιασε τη γυναίκα του και τον αδερφό του στο κρεβάτι!

Χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, τον φωτογραφίζει, κάνοντας λόγο για ένα απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο! 8 ΛΕΞΕΙΣ 18-21/11/19

Παρ’ όλ’ αυτά, η επιμέλεια της Αριάδνης περνά στα χέρια του και η Ηλιάνα βυθίζεται ακόμη πιο βαθιά στη θλίψη.

Αντίστοιχη απελπισία νιώθει και η Εύα όταν η Ολυμπία μαθαίνει την αλήθεια για την ερωτική της σχέση με τον Νικηφόρο.

Η μικρή θυμώνει πάρα πολύ, τη διώχνει από το σπίτι και ζητά να μείνει με τον πατέρα της!

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

18-21/11/198 Λέξεις8 ΛΕΞΕΙΣ 18-21/11/198 Λέξεις Εξελίξεις8 Λέξεις επεισόδια8 Λέξεις Επόμενα Επεισόδια